Fișier:Terminator TSCC Logo.svg

De la Wikipedia, enciclopedia liberă

Mărește rezoluția imaginii(Fișier SVG, cu dimensiunea nominală de 569 × 237 pixeli, mărime fișier: 26 KB)

Descriere fișier[modificare | modificare sursă]

Utilizare cinstită pentru Terminatorul: Războiul continuă
Descriere

Acesta este un logo pentru Terminator: The Sarah Connor Chronicles.

Sursa

Screenshot din serialul TV

Articol

Terminatorul: Războiul continuă

Secțiune folosită

Întregul logo este folosit pentru a transmite mesajul dorit și pentru a evita denigrarea sau reprezentarea incorectă a imaginii.

Rezoluție joasă?

Da. Logo-ul are o mărime și o rezoluție suficientă pentru a menține calitatea dorită de companie sau organizație, fără a fi necesară o rezoluție mai mare.

Scopul utilizării

Imaginea este folosită pentru a identifica brandul Terminator: The Sarah Connor Chronicles (Terminatorul: Războiul continuă), un subiect de interes public. Rolul logo-ului este de a ajuta cititorul să identifice brandul, pentru a oferi asigurări cititotului că a ajuns la articolul corect ce conține informații critice cu privire la brand, pentru a ilustra natura brandului într-un mod pe care folosirea cuvintelor nu l-ar putea realiza.

Înlocuibil?

Deoarece este un logo nu există un echivalent gratuit. Orice înlocuire care nu este o lucrare derivată va eșua să exprime mesajul dorit, ar putea denigra sau reprezenta încorect imaginea, sau ar eșua în scopul propus de identificare și comentariu.

Utilizare cinstităUtilizare cinstită a materialului sub drepturi de autori în contextul paginii [[:{{{Article}}}]]//ro.wikipedia.org/wiki/Fi%C8%99ier:Terminator_TSCC_Logo.svgyes

Licențiere[modificare | modificare sursă]

Cu drepturi de autor Această imagine este un logo al unui program de televiziune și este protejat prin drepturi de autor și/sau marcă comercială. Folosirea imaginilor cu rezoluție joasă reprezentând logo-uri

este calificată drept utilizare cinstită. Alte întrebuințări ale imaginii, pe Wikipedia sau în altă parte, pot fi considerate încălcări ale drepturilor de autor. Anumite aplicări comerciale ale acestei imagini pot fi încălcări ale mărcii comerciale.

Apariția imaginii aici nu implică susținerea organizației de către Wikipedia sau Fundației Wikimedia, și nici susținerea Wikipedia sau Fundației Wikimedia de către organizație.

Istoricul fișierului

Apăsați pe Data și ora pentru a vedea versiunea trimisă atunci.

Data și oraMiniaturăDimensiuniUtilizatorComentariu
actuală3 februarie 2009 21:03Miniatură pentru versiunea din 3 februarie 2009 21:03569x237 (26 KB)BluE86 (discuție | contribuții){{Material sub drepturi de autor |Descriere=Acesta este un logo pentru Terminator: The Sarah Connor Chronicles. |Sursa=Screenshot din serialul TV |Articol=Terminatorul: Războiul continuă |Secţiune=Întregul logo este folosit pentru a transmite mesajul

Următoarele pagini conțin această imagine: