Fișier:Sigla asa targu mures.jpg

De la Wikipedia, enciclopedia liberă
Jump to navigation Jump to search

Sigla_asa_targu_mures.jpg(300 × 331 pixeli, mărime fișier: 154 KB, tip MIME: image/jpeg)

Utilizare cinstită pentru ASA Tîrgu Mureș (2013)
Descriere

Acesta este un logo utilizat pentru ASA Tîrgu Mureș (2013). Alte detalii: Logoul clubul ASA Târgu Mureș

Sursa

http://asatirgumures.ro

Articol

ASA Tîrgu Mureș (2013)

Secțiune folosită

Se utilizează întregul logo pentru a transmite mesajul dorit de proprietar și pentru a evita reprezentarea greșită sau neclară a imaginii dorite de acesta.

Rezoluție joasă?

Logoul are o dimensiune și o rezoluție suficient de scăzute pentru a păstra calitatea dorită de companie sau organizație, fără a avea rezoluție inutil de mare.

Scopul utilizării

Imaginea este pusă în infocaseta din partea de sus a articolului despre ASA Tîrgu Mureș (2013), subiect de interes public. Semnificația logoului este aceea de a ajuta cititorul să identifice organizația și să-l asigure că a ajuns la articolul potrivit care conține comentarii critice despre organizație și ilustrează mesajul de branding al organizației într-o manieră în care doar cuvintele nu o pot face.

Înlocuibil?

Deoarece este un logo, aproape sigur că nu există echivalent liber. Orice altceva care nu este lucrare derivată nu va putea transmite mesajul dorit, ar deruta și ar reprezenta greșit imaginea, sau nu și-ar îndeplini scopul informativ și de identificare.

Alte informații Utilizarea logoului în articol respectă politica Wikipedia privind utilizarea cinstită, îndrumările privind logourile și utilizarea cinstită din punctul de vedere al legislației Statelor Unite ale Americii.
Utilizare cinstităUtilizare cinstită a materialului sub drepturi de autori în contextul paginii [[:{{{Article}}}]]//ro.wikipedia.org/wiki/Fi%C8%99ier:Sigla_asa_targu_mures.jpgyes

Istoricul fișierului

Apăsați pe Data și ora pentru a vedea versiunea trimisă atunci.

Data și oraMiniaturăDimensiuniUtilizatorComentariu
actuală23 martie 2015 16:51Miniatură pentru versiunea din 23 martie 2015 16:51300x331 (154 KB)XXN (discuție | contribuții)resize UC
1 august 2013 23:09Miniatură pentru versiunea din 1 august 2013 23:09476x525 (86 KB)Polistul (discuție | contribuții){{Material sub drepturi de autor |Descriere=Logoul clubul ASA Târgu Mureș |Sursa=[http://asatirgumures.ro] |Articol=ASA Târgu Mureș |Secțiune=Întreaga imagine |Rezoluție joasă=Rezoluția a fost redusă. Nu poate fi folosit pentru a realiza ...
  • Nu puteți suprascrie acest fișier.