Fișier:Netflix's 13 Reasons Why title screen.png

De la Wikipedia, enciclopedia liberă

Netflix's_13_Reasons_Why_title_screen.png(250 × 133 pixeli, mărime fișier: 40 KB, tip MIME: image/png)

Descriere fișier[modificare | modificare sursă]

Utilizare cinstită pentru 13 Reasons Why
Descriere

Acesta este un logo, title-card, sau title-screen, sub egida Netflix pentru 13 Reasons Why. Detalii ulterioare: O captură de ecran cu title card-ul din serialul "13 Reasons Why".

Sursa

Fișierul media poate fi obținut de la Netflix.

Articol

13 Reasons Why

Secțiune folosită

Întregul logo, card sau screen este folosit pentru a se ilustra înțelesul intenționat și a nu se interpreta greșit imaginea respectivă.

Rezoluție joasă?

Fișierul media este de o dimensiune și rezoluție suficientă pentru a menține calitatea intenționată de compania sau organizația care îl deține, fără a fi nevoie neapărat să aibă o rezoluție înaltă.

Scopul utilizării

Imaginea este plasată în infocaseta de la începutul articolului în cauză, fiind un subiect de interes public. Importanța fișierului media este de a ajuta cititorul să identifice subiectul în cauză, de a asigura cititorii că au accesat articolul dorit, și de a ilustra mesajul sau brandul intenționat într-un mod care nu poate fi exprimat prin cuvinte.

Înlocuibil?

Deoarece title card-urile sau screen-urile conțin exprimări creative și unice (și de obicei protejate), mai mult ca sigur nu există un echivalent gratuit. Alte substituente care nu reprezintă o muncă derivată din respectivul fișier media nu și-ar îndeplini scopul intenționat, imaginea ar fi interpretată greșit, sau ar eșua în scopul propriu de identificare sau comentariu.

Alte informații Utilizarea acestui fișier media respectă politica Wikipedia:Materiale protejate, Wikipedia:Logos, și utilizarea justă impusă de legile drepturilor de autor din Statele Unite în vigoare, precum au fost descrise mai sus.
Utilizare cinstităUtilizare cinstită a materialului sub drepturi de autori în contextul paginii [[:{{{Article}}}]]//ro.wikipedia.org/wiki/Fi%C8%99ier:Netflix%27s_13_Reasons_Why_title_screen.pngyes

Licențiere[modificare | modificare sursă]

Copyrighted

Acest fragment media s-ar putea să aibă drepturile de autor deținute de proprietarul studioului care l-a produs sau de către altă persoană. Se consideră că utilizarea unui fragment la o calitate net inferioară originalului a acestui fragment

este calificată drept utilizare cinstită sub incidența legilor de copyright ale SUA. Alte întrebuințări ale fragmentului, pe Wikipedia sau în altă parte, pot fi considerate încălcări ale drepturilor de autor.

Către cel ce efectuează încărcarea fișierului: vă rugăm să adăugați o explicație rațională a utilizării cinstite.

Istoricul fișierului

Apăsați pe Data și ora pentru a vedea versiunea trimisă atunci.

Data și oraMiniaturăDimensiuniUtilizatorComentariu
actuală26 aprilie 2017 16:17Miniatură pentru versiunea din 26 aprilie 2017 16:17250x133 (40 KB)Luigi97 (discuție | contribuții){{Material sub drepturi de autor |Descriere=Acesta este un logo, title-card, sau title-screen, deținut de Netflix pentru 13 Reasons Why. Detalii ulterioare: O captură de ecran cu title card-ul din serialul "13 Reasons Why". |Sursa=Fișierul media pot...

Următoarele pagini conțin această imagine:

Informații