Fișier:LadyGaGaBadRomanceSingle.png.jpeg

De la Wikipedia, enciclopedia liberă

LadyGaGaBadRomanceSingle.png.jpeg(200 × 200 pixeli, mărime fișier: 19 KB, tip MIME: image/jpeg)

Descriere fișier[modificare | modificare sursă]

Utilizare cinstită pentru Bad Romance
Descriere

Această copertă este pentru single-ul Bad Romance de artistul Lady Gaga. Drepturile de autor revin către casa de discuri, Interscope, sau către artistul grafic.

Sursa

http://www.digitalspy.co.uk/music/thesound/a182637/GaGas-bad-romance-is-an-absolute-cracker.html

Articol

Bad Romance

Secțiune folosită

Este folosit tot deoarece această imagine este o copertă, o formă de împachetare a unui produs. Este nevoie de folosirea întregii imagini pentru a indentifica produsul.

Rezoluție joasă?

Copia are o rezoluție suficientă pentru comentare și indentificare, dar este mai joasă decât coperta originală. Copiile făcut sunt de calitatea inferioară, nefolosibilă pentru piratare sau alte forme de a folosi coperta în scopuri comerciale.

Scopul utilizării

Infobox-ul principal. Imaginea este folosită pentru identificare în contextul de a comenta munca critic pentru care servește coperta.

Înlocuibil?

Nu, deoarece este cea oficială.

Utilizare cinstităUtilizare cinstită a materialului sub drepturi de autori în contextul paginii [[:{{{Article}}}]]//ro.wikipedia.org/wiki/Fi%C8%99ier:LadyGaGaBadRomanceSingle.png.jpegyes

Licențiere[modificare | modificare sursă]

Copyrighted

Această imagine reprezintă coperta unui album, a unui single sau afișul promoțional a unui turneu muzical și drepturile de autor sunt deținute fie de producătorul albumului, fie de artistul care a produs muzica. Se consideră că utilizarea imaginii albumului sau a single-lui la o rezoluție joasă din această categorie:

se poate considera drept utilizare cinstită. Alte întrebuințări ale imaginii, pe Wikipedia sau în altă parte, pot fi considerate încălcări ale drepturilor de autor.

Către cel care a trimis imaginea: vă rugăm să adăugați o justificare detaliată a utilizării cinstite.

Utilizare cinstită Utilizare în scopuri necomerciale a imaginii unei coperte a unui album, single sau afiș promoțional de turneu muzical. //ro.wikipedia.org/wiki/Fi%C8%99ier:LadyGaGaBadRomanceSingle.png.jpeg yes

Istoricul fișierului

Apăsați pe Data și ora pentru a vedea versiunea trimisă atunci.

Data și oraMiniaturăDimensiuniUtilizatorComentariu
actuală3 aprilie 2010 12:14Miniatură pentru versiunea din 3 aprilie 2010 12:14200x200 (19 KB)SamHall01 (discuție | contribuții){{Material sub drepturi de autor |Descriere=Această copertă este pentru single-ul Bad Romance de artistul Lady Gaga. Drepturile de autor revin către casa de discuri, Interscope, sau către artistul grafic. |Sursa=http://www.digitalspy.co.uk/music/theso

Următoarele pagini conțin această imagine:

Informații