Fișier:Ion Luca Caragiale - Foto07.jpg

De la Wikipedia, enciclopedia liberă
Jump to navigation Jump to search

Ion_Luca_Caragiale_-_Foto07.jpg(180 × 250 pixeli, mărime fișier: 5 KB, tip MIME: image/jpeg)

Commons-logo.svg Acest fișier se află la Wikimedia Commons. Consultați pagina sa descriptivă acolo.
Descriere

Ion Luca Caragiale

Dată late 1800s
Sursă http://www.cartier.md/upload/autori/123-170px-Ion_Luca_Caragiale2.jpg
Autor Necunoscut
Permisiune
(Reutilizarea acestui fișier)

Reproduction of a photo that is in the public domain because of its age

Licențiere

Public domain

Această lucrare este, de asemenea, în domeniul public în ţările şi zonele în care durata drepturilor de autor este viaţa autorului plus 70 de ani sau mai puţin.


Dialog-warning.svg You must also include a United States public domain tag to indicate why this work is in the public domain in the United States. Câteva ţări au o durată a protecţiei dreptului de autor mai mare de 70 de ani: Mexic are 100 de ani, Jamaica are 95 de ani, Columbia are 80 de ani, iar Guatemala şi Samoa au 75 de ani. Acest fişier s-ar putea să nu fie în domeniul public în acele ţări, care pe deasupra nu ţin cont nici de regula celei mai scurte durate. Coasta de Fildeş are o durată de 99 de ani, iar Honduras de 75 de ani, dar aceste ţări aplică regula celei mai scurte durate.

Istoricul fișierului

Apăsați pe Data și ora pentru a vedea versiunea trimisă atunci.

Data și oraMiniaturăDimensiuniUtilizatorComentariu
actuală5 iulie 2007 15:23Miniatură pentru versiunea din 5 iulie 2007 15:23180x250 (5 KB)Mvelam{{Information| |Description=Ion Luca Caragiale |Source=ro.wp |Date= |Author= |Permission=Reproduction of a photo that is in the public domain because of its age |other_versions= }} == Licensing == {{PD-Old}} Category:Ion Luca Caragiale

Mai mult de 100 pagini folosesc acest fișier. Următoarea listă arată primele 100 legături către acest fișier. Este disponibilă o listă completă.