Fișier:AgamaSinaita01 ST 10 edit.jpg

Conținutul paginii nu este suportat în alte limbi.
De la Wikipedia, enciclopedia liberă

Mărește rezoluția imaginii(2.188 × 1.641 pixeli, mărime fișier: 956 KB, tip MIME: image/jpeg)

Acest fișier se află la Wikimedia Commons. Consultați pagina sa descriptivă acolo.

Descriere fișier

Descriere

Agama sinaita wikispecies Agama sinaita

العربية: حرذون سينائيّ، من الأردن. هذه الزواحف شائعة الوجود في الصحاري المحيطة بالبحر الأحمر خصوصًا. خلال موسم التناسل، يتحوَّل لون الذكور إلى الأزرق الفاقع حتى تجتذب الاناث.
English: Agama sinaita, Jordan. This species is common in deserts around the shores of the Red Sea. While in heat, the male turns striking blue to attract females.
עברית: חרדון סיני, ירדן.

מין זה נפוץ במדינות השוכנות לחופי ים סוף ושלוחותיו. בישראל הוא נפוץ באזורים סלעיים בנגב, בערבה ובבקעת ים המלח. שמו המדעי ניתן לו מאחר וזוהה לראשונה בחצי האי סיני.

בעת הייחום צבעו של הזכר הופך כחול עז והוא נעמד על סלע בולט כדי למשוך נקבות.
Dată
Sursă Operă proprie
Autor

This file is a work by Ester Inbar (user:ST or he:user:ST).
More of my work can be found in Category:Files by User:ST.

If you use my work outside Wikimedia I would appreciate being notified and referred to site where used here., Papa Lima Whiskey (edit)
Permisiune
(Reutilizarea acestui fișier)
© Deținătorul drepturilor de autor ale acestui fișier, Ester Inbar, permite oricui să-l folosească în orice scop, atâta timp cât opera îi este atribuită. Redistribuirea, lucrările derivate, utilizarea în scop comercial, precum și orice alt tip de utilizare sunt permise.
Atribuire:
by Ester Inbar, available from https://commons.wikimedia.org/wiki/User:ST.

Alte versiuni
Această imagine a fost retușată, ceea ce înseamnă că a fost modificată pe cale digitală și este diferită de cea inițială. Modificări: denoise. Imaginea inițială poate fi consultată aici: AgamaSinaita01 ST 10.jpg. Modificările au fost efectuate de către Papa Lima Whiskey.

Această imagine a fost retușată, ceea ce înseamnă că a fost modificată pe cale digitală și este diferită de cea inițială. Modificări: denoise. Imaginea inițială poate fi consultată aici: AgamaSinaita01 ST 10.jpg. Modificările au fost efectuate de către Amada44.

Wikipedia

Wikipedia
 Acest fișier este o imagine de calitate la Wikipedia, ediția în limba arabă (صور مختارة) și este considerată a fi una dintre cele mai bune imagini.
 Acest fișier este o imagine de calitate la Wikipedia, ediția în limba engleză (Featured pictures) și este considerată a fi una dintre cele mai bune imagini.
 Acest fișier este o imagine de calitate la Wikipedia, ediția în limba spaniolă (Recursos destacados) și este considerată a fi una dintre cele mai bune imagini.
 Acest fișier este o imagine de calitate la Wikipedia, ediția în limba persană (نگاره‌های برگزیده) și este considerată a fi una dintre cele mai bune imagini.

Dacă sunteți de părere că acest fișier merită să fie identificat ca fiind de calitate și la Wikimedia Commons, fiți liber să-l nominalizați.
Dacă dețineți o imagine a cărei calitate este similară și care poate fi publicată sub o licență adecvată, o puteți încărca, marca cu licența corespunzătoare și nominaliza.

Captions

Add a one-line explanation of what this file represents

Items portrayed in this file

subiectul reprezentat

3 aprilie 2010

exposure time engleză

0,001 secundă

f-number engleză

4,5

focal length engleză

30,75 milimetru

image/jpeg

checksum engleză

362af5b767043b787a176b843d8bfca284930f56

1.641 pixel

2.188 pixel

Istoricul fișierului

Apăsați pe Data și ora pentru a vedea versiunea trimisă atunci.

Data și oraMiniaturăDimensiuniUtilizatorComentariu
actuală29 aprilie 2010 19:57Miniatură pentru versiunea din 29 aprilie 2010 19:572.188x1.641 (956 KB)Papa Lima Whiskey{{retouched|editor=Papa Lima Whiskey|denoise}} == {{int:filedesc}} == {{Information |Description= Agama sinaita 21px|wikispecies ''Agama sinaita'' {{en|Agama sinaita,

Următoarele pagini conțin această imagine:

Utilizarea globală a fișierului

Următoarele alte proiecte wiki folosesc acest fișier:

Vizualizați utilizările globale ale acestui fișier.

Informații