Sari la conținut

Fișier:20240707 191455 resized.jpg

De la Wikipedia, enciclopedia liberă

20240707_191455_resized.jpg(346 × 461 pixeli, mărime fișier: 72 KB, tip MIME: image/jpeg)

Descriere fișier[modificare | modificare sursă]

Descriere fișier[modificare | modificare sursă]

Utilizare cinstită pentru Bătălia de la Orbic
Descriere

Monumentul lui Ștefan cel Mare de la Gura Orbicului din Buhuși

Sursa

Creație proprie (fotografia), statuia: colectiv de autori

Articol

Bătălia de la Orbic

Secțiune folosită

doar imaginea

Rezoluție joasă?

Da (foto redimensionată la 10%)

Scopul utilizării

Pentru ilustrarea articolului Bătălia de la Orbic, deoarece monumentul are o semnificație specială, fiind ridicat tocmai pentur comemorarea acestei bătălii (de altfel, pe versoul acestuia sunt ilustrate scene din bătălie și este postat un citat din Jan Długosz despre lupta respectivă).

Înlocuibil?

Nu este înlocuibil deoarece nu există imagine liberă, dar se poate încărca o versiune mai bună sau mai clară. În fotografie se află o lucrare originală de artă care nu iși găsește corespondent liber de licență.

Alte informații Fără licență, permis exclusiv pe Wikipedia dacă indeplinește criteriile de la Wikipedia:Materiale protejate precum și cerințele de utilizare cinstită din legile dreptului de autor ale Statelor Unite.
Utilizare cinstităUtilizare cinstită a materialului sub drepturi de autori în contextul paginii [[:{{{Article}}}]]//ro.wikipedia.org/wiki/Fi%C8%99ier:20240707_191455_resized.jpgyes

Licențiere[modificare | modificare sursă]

Drepturi de autor nedeterminate

Această imagine reprezintă un desen, pictură, schiță sau altă operă de artă bidimensională și poate fi sub incidența legilor dreptului de autor. Se consideră că o imagine cu rezoluție joasă a unei opere de artă folosită pe Wikipedia, găzduite pe serverele Fundației non-profit Wikimedia, este o utilizare cinstită conform legii drepturilor de autor din Statele Unite ale Americii.

Istoricul fișierului

Apăsați pe Data și ora pentru a vedea versiunea trimisă atunci.

Data și oraMiniaturăDimensiuniUtilizatorComentariu
actuală9 iulie 2024 18:52Miniatură pentru versiunea din 9 iulie 2024 18:52346x461 (72 KB)Accipiter Gentilis Q. (discuție | contribuții)=={{int:filedesc}}== {{Material sub drepturi de autor |Descriere=Monumentul lui Ștefan cel Mare de la Gura Orbicului din Buhuși |Sursa= {{own}} |Articol=Bătălia de la Orbic |Secțiune= doar imaginea |Rezoluție joasă= Da (foto redimensionată la 10%) |Scop= Pentru ilustrarea articolului Bătălia de la Orbic, deoarece monumentul are o semnificație specială, fiind ridicat tocmai pentur comemorarea acestei bătălii (de altfel, pe versoul acestuia sunt ilustrate scene din bătălie și este postat un...

Următoarele pagini conțin această imagine:

Informații