Fetele tatei

De la Wikipedia, enciclopedia liberă
Salt la: Navigare, căutare

Fetele tatei (rusă:«Папины дочки») este un serial comic rusesc transmis de canalul STS. Într-o săptămână se scrie scenariul a 2-3 episoade. Aproximativ 30 de oameni scriu scenariul.

Descriere[modificare | modificare sursă]

Personajul principal — psihoterapeut de familie din mica clinici private, Serghei Васнецов, a fost deplorabilă situație de viață. De la el a plecat soția, lăsând cinci fiice-i în grija: cea mai mare dintre ele, Maria — cea mai mare fashionista și сердцеедка, se intalneste cu o multime de baieti; a doua, în funcție de vechime, Ioana — fata-capra; a treia fiica, mihai Eugen, care se împrietenește cu baietii, nu se intalneste cu ei (deși, mai târziu, ea apare un tip — Eugen); a patra, Galina S. — un erudit și un copil minune; cea mai mică fiica — Pauline poreclit, creativ одаренная fata. Fetele încearcă din greu să-și bucure iubit de tatăl meu. Și cel Васнецова plin de blocajului de la locul de muncă și probleme cu banii, dar într-o zi, apare speranța, că-i avea noroc. Și o intorsatura a destinului său клиенткой devine o doamnă bogată cu Ruble, Oksana, care are totul, în afară de familie de fericire. Oxana visează la un copil, dar soțul ei, magnatul Vasile Fedotov, la începutul categoric împotriva.

După un an și jumătate, chiar în noaptea de revelion, se întoarce mama de fete Luda. Serghei Alexeevici, nu te ierta infidelitatea soției, pleacă la părinți în Krasnoyarsk. Între timp, mama rămâne cu fete de "unu la unu" și nu știe cum să le începe. Pentru moment, până când nu a fost, toate fetele s-au maturizat și s-au schimbat mult: Galina Сергеевны a apărut un tip (Ilia Полежайкин), Maria a intrat în Бауманку, Eugen a avut un loc de muncă într-un magazin de sport, Пуговка a mers în clasa întâi.

Un an mai târziu, Serghei Alexeevici se întoarce la Moscova. În acest timp, de asemenea, o mulțime de lucruri s-au schimbat: Galina S. înscris la Academia ministerului de INTERNE și chiar a început să ia o parte directă în afaceri oligarh Fedotova, Maria a devenit profesor de fizica, Eugen a plecat să studieze în America (la acel moment ea a apărut un tip nou — Denis, cu care ea a lucrat la radio "Activă"), Пуговки, de asemenea, a apărut воздыхатель Kohl, Dasha a încetat să mai fie готом și s-a căsătorit cu Beniamin. Tata a sosit tocmai la timp pentru nunta de Dashi, după care a fost de gând să plece înapoi în Krasnoyarsk. Dar fiica au început să dezvolte o varietate de planuri cum să împiedice plecarea acestuia de a împăca și cu mama.

Serghei Alexeevici și Ludmila. în cele din urmă, totuși, se împacă, iar un an mai târziu, la ei apare mult asteptatul fiul lui Sasha, Dashi cu Mătura se naște născut — fiica Sonia, Eugen devine purtătorul de cuvînt al prim-ministrului, Galina S. pleacă de la Academia ministerului de INTERNE și serios se ocupă de știință, iar Maria a jucat în serialul comedie despre o familie Васнецовых.

După o reuniune de familie în apartament Васнецовых a fost strâns, astfel încât Dasha cu o Mătură și Galina S. cu Машей se mută în detașabile apartamente (291 serie). În timp ce Mătură cu experiență de către toate farmecelesarcinii, între Galina, Pavel Sergheevici, Машей și Felix fierbe dragoste pasiune...

17 sezonului descrie evenimentele în familie Васнецовых după happy-end. Din momentul nașterii Сонечки, fiica Dashi și Mătură, a trecut o jumătate de an. Cu toate acestea, Васнецовы sărbătoresc acest eveniment nu in corpore — tata, mama, Пуговка și Eugen în Krasnoiarsk, au plecat ei acolo temporar, până în moscova apartamentul dispune de reparații. La scurt timp de la Maria apare un tip nou — parașutist Vadim, iar Galina S. și-a găsit un nou prieten — Maxim, care lucreaza cu ea la o universitate.

Toată familia Васнецовых se mută la loc numit Lochovo (Moscova). O casă de țară mare, în care sunt acum trăiesc, Serghei vă ajută să oligarh Fedotov. Cu mutatul va schimba viața fiecărui membru al familiei Vasnetsov. Mașa să teatru și actriță. Dasha a aruncat în viața de familie și educația fiicei Sony. Galina S. va întâlni cu prințul, și prezentul. Eugen încadrează medicului de familie Vasnetsov, Iurie Antonov, dar ea, din nou, va trebui să părăsească casa părintească. Пуговке vor cumpara un caine de rasa bobtail pe nume Earl. Iar tata, cu mama de așteptare pentru o mulțime de probleme, deoarece acestea cresc mic fiul, nepoata și cinci fiice.

Informații adiacente[modificare | modificare sursă]

Serialul se filmează din 2007 până în prezent (2011). Până în prezent are 410 episoade în 20 sezoane.

Roluri[modificare | modificare sursă]

 • Miroslava Karpovich — Masha
 • Anastasia Sivaeva — Dasha
 • Darya Melnikova — Genă
 • Elizabeth Arzamasova — Galina
 • Catherine Starshova — Pauline
 • Andrei Leonov — Serghei Vasnetsov, tata
 • Nonna Grishaev — Ludmila Vasnetsov, mama
 • Olga Volkova — Antonina, bunică
 • Alexander Samoilenko — Antonov, stomatolog
 • Tatiana Orlova — secretar Tamara
 • Alexandr Oleșco — oligarh Fedotov
 • Mihail Kazakov — Ilya Polezhaykin, băiat de Galina (Katie tip — cu 15 sezoane)
 • Philip Wan — Benjamin, soțul Dashi

Legături externe[modificare | modificare sursă]