Fetele tatei

De la Wikipedia, enciclopedia liberă
Salt la: Navigare, căutare
Fetele tatei
Informații generale
Gen Sitcom
Regizor(i) Alexandr Jigalkin
Serghei Aldonin
Scenarist(i) Alex Troțiuk, Vitali Șleappo, Veaceslav Dusmuhametov, Leonid Kuprido
Creator(i) Vyacheslav Murugov[*]
Alexander Rodnyansky[*]  Modificați la Wikidata
Țară de origine Rusia Rusia
Limbă(i) Rusă
Nr. de sezoane 20
Nr. de episoade 410 (list of Daddy's Daughters episodes[*]  Modificați la Wikidata)
Producție
Producător(i) Veaceslav Murugov
Alexandr Rodneanski
Konstantin Kikicev
Perioadă de difuzare 24 minutes
Difuzare
Canal originar STS
Difuzare originară 3 septembrie 2007
site web oficial
Internet Movie Database

Fetele tatei (în rusă: «Папины дочки», transliterat Papinî dociki) este un serial TV original comic rusesc, produs între anii 2007—2012 și transmis de canalul STS. Sitcomul a fost foarte popular în Rusia și a câștigat multiple premii, inclusiv patru premii TEFI.

Descriere[modificare | modificare sursă]

Personajul principal este un psihoterapeut de familie dintr-o mică clinică privată, Serghei Vasnețov, aflat într-o situație de viață deplorabilă. De la el a plecat soția, lăsând cinci fiice în grija: cea mai mare dintre ele, Maria — cea mai mare fashionistă și devoratoare de inimi, se întalneste cu o multime de baieti; a doua, în funcție de vechime, Ioana — fata-capra; a treia fiica, mihai Eugen, care se împrietenește cu baietii, nu se intalneste cu ei (deși, mai târziu, ea apare un tip — Eugen); a patra, Galina S. — un erudit și un copil minune; cea mai mică fiica — Pauline poreclit, creativ inteligent fata. Fetele încearcă din greu să-și bucure iubit de tatăl meu. Și cel Васнецова plin de blocajului de la locul de muncă și probleme cu banii, dar într-o zi, apare speranța, că-i avea noroc. Și o intorsatura a destinului său clientul devine o doamnă bogată cu Ruble, Oksana, care are totul, în afară de familie de fericire. Oxana visează la un copil, dar soțul ei, magnatul Vasile Fedotov, la începutul categoric împotriva.

După un an și jumătate, chiar în noaptea de revelion, se întoarce mama fetelor, Liuda. Serghei Alexeevici, nu te ierta infidelitatea soției, pleacă la părinți în Krasnoiarsk. Între timp, mama rămâne cu fete de "unu la unu" și nu știe cum să le începe. Pentru moment, până când nu a fost, toate fetele s-au maturizat și s-au schimbat mult: Galina Sergeevna a apărut un tip (Ilia Poleshaikin), Maria a intrat în Universitatea tehnică de stat din Moscova „E. Bauman”, Eugen a avut un loc de muncă într-un magazin de sport, Пуговка a mers în clasa întâi.

Un an mai târziu, Serghei Alexeevici se întoarce la Moscova. În acest timp, de asemenea, o mulțime de lucruri s-au schimbat: Galina S. înscris la Academia ministerului de Interne și chiar a început să ia o parte directă în afaceri oligarh Fedotova, Maria a devenit profesor de fizica, Eugen a plecat să studieze în America (la acel moment ea a apărut un tip nou — Denis, cu care ea a lucrat la radio "Activă"), Paulina, de asemenea, a apărut iubitul Kohl, Dasha a încetat să mai fie готом și s-a căsătorit cu Beniamin. Tata a sosit tocmai la timp pentru nunta de Dashi, după care a fost de gând să plece înapoi în Krasnoyarsk. Dar fiica au început să dezvolte o varietate de planuri cum să împiedice plecarea acestuia de a împăca și cu mama.

Serghei Alexeevici și Ludmila. în cele din urmă, totuși, se împacă, iar un an mai târziu, la ei apare mult asteptatul fiul lui Sasha, Dashi cu Mătura se naște născut — fiica Sonia, Eugen devine purtătorul de cuvînt al prim-ministrului, Galina S. pleacă de la Academia ministerului de INTERNE și serios se ocupă de știință, iar Maria a jucat în serialul comedie despre o familie Vasnetsov.

După o reuniune de familie în apartament Vasnetsov a fost strâns, astfel încât Dasha cu o Mătură și Galina S. cu Maria se mută în detașabile apartamente. În timp ce Mătură cu experiență de către toate farmecelesarcinii, între Galina, Pavel Sergheevici, Машей și Felix fierbe dragoste pasiune...

17 sezonului descrie evenimentele în familie Vasnetsov după happy-end. Din momentul nașterii Sonia, fiica Dashi și Mătură, a trecut o jumătate de an. Cu toate acestea, Vasnetsov sărbătoresc acest eveniment nu in corpore — tata, mama, Pauline și Eugen în Krasnoiarsk, au plecat ei acolo temporar, până în moscova apartamentul dispune de reparații. La scurt timp de la Maria apare un tip nou — parașutist Vadim, iar Galina S. și-a găsit un nou prieten — Maxim, care lucreaza cu ea la o universitate.

Toată familia Vasnetsov se mută la loc numit Lochovo (Moscova). O casă de țară mare, în care sunt acum trăiesc, Serghei vă ajută să oligarh Fedotov. Cu mutatul va schimba viața fiecărui membru al familiei Vasnetsov. Mașa să teatru și actriță. Dasha a aruncat în viața de familie și educația fiicei Sony. Galina S. va întâlni cu prințul, și prezentul. Eugen încadrează medicului de familie Vasnetsov, Iurie Antonov, dar ea, din nou, va trebui să părăsească casa părintească. Pauline vor cumpara un caine de rasa bobtail pe nume Earl. Iar tata, cu mama de așteptare pentru o mulțime de probleme, deoarece acestea cresc mic fiul, nepoata și cinci fiice.

Informații adiacente[modificare | modificare sursă]

Serialul se filmează din 2007 până în prezent (2011). Până în prezent are 410 episoade în 20 sezoane.

Roluri[modificare | modificare sursă]

 • Miroslava Karpovich — Masha
 • Anastasia Sivaeva — Dasha
 • Darya Melnikova — Genă
 • Elizabeth Arzamasova — Galina
 • Catherine Starshova — Pauline
 • Andrei Leonov — Serghei Vasnetsov, tata
 • Nonna Grishaev — Ludmila Vasnetsov, mama
 • Olga Volkova — Antonina, bunică
 • Alexander Samoilenko — Antonov, stomatolog
 • Tatiana Orlova — secretar Tamara
 • Alexandr Oleșco — oligarh Fedotov
 • Mihail Kazakov — Ilya Polezhaykin, băiat de Galina (Katie tip — cu 15 sezoane)
 • Philip Wan — Benjamin, soțul Dashi

Legături externe[modificare | modificare sursă]