Fashion House

De la Wikipedia, enciclopedia liberă

Fashion House este un centru comercial de tip outlet amplasat în București, intrarea pe A1, în cadrul West Park Militari.[1] Centrul comercial găzduiște 60 de magazine precum: Puma, US Polo, Champion, Stefanel, Factory Oulet, Mango, Kenvelo, Adidas, Tom Tailor, Benvenuti, Il Passo, Ecco, Under Armour, Diesel, Lee Cooper, Guess, Napoleoni, Ted’s Coffee, Lacoste & Gant, Desigual, Triumph, Levi’s, Motor Jeans, Jolidon, TinaR, BSB sau Nike.

Centrul, care are ca temă arhitecturală Bucureștiul Vechi, a fost deschis la data de 5 decembrie 2008[2] și are o suprafață închiriabilă de 15.000 de metri pătrați[3] având o parcare de 2150 locuri.

A fost dezvoltat de compania Liebrecht & wooD[4], o companie europeană de dezvoltare imobiliară înființată în 1991, care activează pe cele mai mari piețe din regiunea Europei Centrale și de Est, investiția realizată de Liebrecht & wooD în acest proiect ridicându-se la circa 65 milioane de euro. Compania a mai realizat parcul de afaceri Victoria Park din Băneasa și a început dezvoltarea proiectului Militari Shopping Center, ambele vândute ulterior către Immoeast, respectiv Atrium Real Estate.

Parcul de retail West Park de la intrarea pe autostrada București-Pitești mai cuprinde și câte o unitate a retailerilor Hornbach (bricolaj), Kika (mobilier) și Proges (amenajări interioare).

Note[modificare | modificare sursă]

  1. ^ „Fashion House Outlet Centre, 80% grad de ocupare”. Accesat în wall-street.ro, 22 aprilie 2010.  Verificați datele pentru: |access-date= (ajutor)
  2. ^ „Centrul comercial de tip outlet Fashion House, deschis cu 75% din magazine”. Accesat în zf.ro, 22 aprilie 2010.  Verificați datele pentru: |access-date= (ajutor)
  3. ^ „A doua etapa din outlet-ul Fashion House este gata, dar nu are chiriasi”. Accesat în zf.ro, 22 aprilie 2010.  Verificați datele pentru: |access-date= (ajutor)
  4. ^ „Ce planuri are Liebrecht&wooD, belgienii care ne-au facut intr-un an jumatate un drum de 5 mil. euro: Cernica Park, un centru comercial de 110 mil. euro”. Accesat în wal-street.ro, 31 ianuarie 2018.  Verificați datele pentru: |access-date= (ajutor)

Legături externe[modificare | modificare sursă]