Discuție Wikipedia:Numărărita editărilor

Conținutul paginii nu este suportat în alte limbi.
De la Wikipedia, enciclopedia liberă

Leac: introducerea unui nou criteriu de apreciere, lungimea medie a editării. Asta va oferi teren pentru o altă competiţie, fiind, bineînţeles, un criteriu pentru funcţia de administrator.

Pentru a fi „comme il faut” se precizează că va conta doar lungimea editării, nu şi conţinutul. Inserările şi ştergerile ulterioare sunt admise, până la defectarea butoanelor Insert sau/şi Delete :D --Turbojet 19 octombrie 2007 20:38 (EEST)[răspunde]

Numărărita editărilor este o boală asociată de obicei cu sindromul Hai să-i întrecem pe catalani în numărul de cioturi. În mod normal, taote informaţiile referitoare la o temă se introduc într-un singur articol. Abia când apare o atenţionare ca cea de mai jos:

Atenţie! Conţinutul acestei pagini are 54 KB. Unele browsere au probleme la modificarea paginilor în jur de 32 KB sau mai mari. Vă rugăm să luaţi în considerare posibilitatea de a împărţi pagina în mai multe secţiuni. Articolele mari pot fi divizate în subarticole, iar paginile de discuţii se pot arhiva.

se justifică desprinderea unor subcapitole din articol ca articole separate. Prin efectele sale maligne, sindromul Hai să-i întrecem pe catalani în numărul de cioturi, duce la articole ca The Eraser, care între altele cuprinde textul:

Listă de piese

  1. "The Eraser" – 4:55
  2. "Analyse" – 4:02
  3. "The Clock"– 4:13
  4. "Black Swan" – 4:49
  5. "Skip Divided" – 3:35
  6. "Atoms for Peace" – 5:13
  7. "And It Rained All Night" – 4:15
  8. "Harrowdown Hill" – 4:38
  9. "Cymbal Rush" – 5:15

din care emerg 9 articole inutile cu conţinutul ((Denumirea piesei)) este a doua piesă de pe albumul The Eraser, fapt pe care îl poate vedea orice ageamiu când priveşte lista. Şi dacă trebuiau date amănunte, până la 32 KB mai era loc suficient. La fel la toate albumele Radiohead.

La fel seria de articole magnifice despre Sport:

  • Sportul în Mexic cu conţinutul: Sportul în Mexic este caracterizat de o mare diversitate, singurul care iese în evidenţă fiind fotbalul.
  • Sportul în Portugalia cu conţinutul: Sportul în Portugalia este o activitate foarte practicată, cele mai populare fiind fotbalul, rugby-ul şi atletismul.
  • Sportul în Argentina cu conţinutul: Sportul în Argentina este un domeniu de interes ridicat. Baschetul şi fotbalul sunt cele mai populare sporturi, fiind urmate de volei, rugby, tenis şi golf.

continuînd în acelaşi fel cu Sportul în Italia, Sportul în Brazilia, Sportul în Bulgaria, Sportul în Austria, Sportul în Suedia, Sportul în Polonia, Sportul în Norvegia, Sportul în Danemarca şi tot aşa, cu toate că volumul de informaţii era prea mic chiar şi pentru un subcapitol serios la articolele cu ţările respective.

Latinii aveau o vorbă: Non multa, sed multum!, ce s-ar putea tălmăci cam aşa: Nu multe (cantitativ) ci mult (calitativ)! Din păcate, azi nu se mai prea învaţă latina...--Miehs 19 octombrie 2007 20:51 (EEST)[răspunde]

Unele cioturi ar fi putut să nu se creeze, dar cine vrea să avem mai mult despre sport în Mexic, să binevoiască să traducă. --Venator 21 octombrie 2007 14:49 (EEST)[răspunde]