Discuție Utilizator:Tbcrulez

Conținutul paginii nu este suportat în alte limbi.
De la Wikipedia, enciclopedia liberă


Bun venit![modificare sursă]

Vă mulțumim că v-ați înregistrat ca utilizator. Probabil că la început veți avea multe nedumeriri și întrebări: ce este Wikipedia, cum se modifică articolele, ce putem și ce nu putem scrie în ele etc. Am pregătit o pagină de bun venit (←apăsați aici) pe care vă recomandăm s-o citiți. De asemenea puteți să ne întrebați la Cafenea sau pe canalul IRC oficial (pentru detalii vezi Canal IRC). Nu vă fie teamă de greșeli, suntem aici pentru a vă ajuta.

În ce domenii ați dori să contribuiți? Poate să fie specialitatea dumneavoastră sau un domeniu pentru care aveți o pasiune aparte. Aveți la dispoziție propria pagină de utilizator (vedeți sus de tot unde scrie Tbcrulez) în care să vă prezentați pe scurt, dacă doriți, dar nu înainte de a citi regulile paginii de utilizator și aveți grijă să nu scrieți CV-uri pe pagina dumneavoastră.

Ca să vă semnați simplu — doar în paginile de discuții, nu și în articole — scrieți la sfârșitul mesajului patru tilde ~~~~ și Wikipedia vi le va transforma automat în semnătură și dată.

Sperăm să contribuiți cu plăcere la acest proiect!

Puteți contribui și la alte proiecte ale Wikimediei: Wikționar, Wikimanuale, Wikiștiri, Wikicitat, Wikisursă.

-- Comunitatea utilizatorilor 21 iulie 2011 20:44 (EEST)

Conținut neenciclopedic[modificare sursă]

Bun venit la Wikipedia! Am avea mare nevoie de ajutorul dumneavoastră pentru a adăuga conținut nou, dar din păcate adăugările dumneavoastră recente de la pagina Poezia crestina nu sunt considerate suficient de notabile sau nu au suficient caracter enciclopedic. Vă invităm să aruncați o privire la pagina de bun venit dacă vreți să aflați cum puteți contribui la enciclopedia noastră. Vă mulțumim încă o dată! Urzică (discuție) 21 iulie 2011 21:06 (EEST)[răspunde]

Îmi cer scuze că v-am șters pagina la care intenționați să mai lucrați. Facem așa pentru că mulți creează pagini de teste pe care le lasă neterminate, cu numai câteva cuvinte, care desigur nu au ce căuta într-o enciclopedie. Nu are nici o legătură cu subiectul paginii.
Dacă doriți să recreați articolul și să lucrați în liniște la el fără să vă fie șters vă recomand să scrieți aici: Utilizator:Tbcrulez/atelier. Apoi, când articolul e complet, îl puteți redenumi în "poezia creștină". Dar, atenție, la Wikipedia există anumite reguli în ce privește conținutul articolelor. Cel mai important este conceptul de verificabilitate - tot ce scrieți trebuie să fie bazat pe surse de încredere, nu pe opinii personale și nici pe cultura dvs generală. Pe scurt, menționați întotdeauna sursele din care luați orice informație. Apoi, pentru că ați menționat trimiteri la autori, vă atrag atenția că la Wikipedia nu se permite inserarea de legături externe (la alte site-uri) în interiorul articolelor. Ar mai fi lucruri de știut, și vă recomand să citiți cu atenție politicile wikipedia (începeți cu paginile pe care vi le-am indicat și apoi, eventual, urmați legăturile din cadrul lor) pentru a evita alte probleme.
Dacă aveți întrebări după cititrea lor, vă stau la dispoziție. Îmi pare rău că am început cu o neînțelegere. --Urzică (discuție) 22 iulie 2011 13:13 (EEST)[răspunde]