Discuție Utilizator:Salageanandrey

De la Wikipedia, enciclopedia liberă
Jump to navigation Jump to search

Bun venit![modificare sursă]

Vă mulţumim că v-aţi înregistrat ca utilizator. Probabil că la început veţi avea multe nedumeriri şi întrebări: ce este Wikipedia, cum se modifică articolele, ce putem şi ce nu putem scrie în ele, etc. Am pregătit o pagină de bun venit (←apăsaţi aici) pe care vă recomandăm s-o citiţi. De asemenea puteţi să ne întrebaţi la Cafenea sau pe canalul IRC oficial (pentru detalii vezi Canal IRC). Nu vă fie teamă de greşeli, suntem aici pentru a vă ajuta.

În ce domenii aţi dori să contribuiţi? Poate să fie specialitatea dumneavoastră sau un domeniu pentru care aveţi o pasiune aparte. Aveţi la dispoziţie propria pagină de utilizator (vedeţi sus de tot unde scrie Salageanandrey) în care să vă prezentaţi pe scurt dacă doriţi.

Ca să vă semnaţi simplu — doar în paginile de discuţii, nu şi în articole — scrieţi la sfârşitul mesajului patru tilde ~~~~ şi Wikipedia vi le va transforma automat în semnătură şi dată.

Sperăm să contribuiţi cu plăcere la acest proiect! Damian 8 noiembrie 2007 09:40 (EET)

Invitaţie[modificare sursă]

WikiProiect Fotbal
Salut Salageanandrey! Am remarcat contribuţia dumneavostră din domeniul fotbalului, şi m-am gândit că aţi fi interesat de WikiProiectul Fotbal, un efort de a dezvolta articolele din acest domeniu.

Dacă doriţi să participaţi, vizitaţi vă rog pagina proiectului, unde vă şi puteţi înscrie. Mulţumesc!

Rad Urs Mesaj 3 decembrie 2007 20:11 (EET)