Discuție Utilizator:Romihaitza/Arhivă/2005/octombrie

Conținutul paginii nu este suportat în alte limbi.
De la Wikipedia, enciclopedia liberă

Bine ați venit în arhiva de discuții pentru utilizatorul Romihaitza.
Aici puteți naviga cronologic prin mesajele scrise în pagina de discuții a acestuia.
Atenție! Nu trimiteți mesaje noi în această arhivă pentru că cel mai probabil nu vor fi observate.


Wikiștiri[modificare sursă]

Salutare. Sunt nou pe Wikiștiri. Aș avea rugamintea ca un membru mai experimentat sa arunce o privire pe ce am facut eu acolo... ca sa nu exagerez cu prostiile :) Andrei Chitic 8 octombrie 2005

Diacritice[modificare sursă]

Stiu ca trebuie sa folosesc diacriticele, si de cele mai multe ori ma straduiesc sa nu gresesc. Problema e ca acum folosesc Linux si nu mi-am rezolvat treaba cu diacriticele, asa ca uneori mai sar peste. Voi fi mai atent. Andrei Chitic 16 octombrie 2005 18:51 (UTC)

Planşa 1

Trebuie că a fost o scăpare. De regulă folosesc "categorie" și nu "category". Oricum îți mulțumesc pentru mesaj. Salut! --Mihai Andrei 28 octombrie 2005 17:14 (UTC)

Am nevoie de o hartă a României în care județele aflate sub jurisdicția unei curți de apel să apară colorate diferit de județele subordonate altor curți de apel. Cu alte cuvinte, o hartă din care să reiasă jurisdicțiile actuale ale curților de apel. Poți face asta? --Mihai Andrei 28 octombrie 2005 17:35 (UTC)
Apoi tabelul acela nu arată prea frumos. Eu vroiam de fapt o hartă. --Mihai Andrei 28 octombrie 2005 18:00 (UTC)
M-am liniștit! :) --Mihai Andrei 28 octombrie 2005 18:07 (UTC)

Felicitări pentru hartă! Mă bucur că ai făcut-o. Cred însă că ar fi bine să înlocuiești culoarea neagră a Curții de Apel Craiova. De asemenea, pentru a evita asemănarea cu Marea Neagră, ar trebui aleasă o altă culoare pentru Curtea de Apel Constanța. Personal aș fi ales nuanțe ale aceleiași culori pentru toate curțile de apel (de exemplu tonuri de maro sau de albastru), după modelul (vezi planșa 1). Și culorile de la (vezi planșa 2) mi se par mai puțin tari decât cele alese de tine. Așadar poți observa că sunt destul de cicălitor și că nu scapi cu una cu două de gura mea. :) --Mihai Andrei 28 octombrie 2005 18:46 (UTC)

În ordine! Îți mulțumesc încă o dată. --Mihai Andrei 28 octombrie 2005 18:58 (UTC)

Despre articolul Premiul Nobel pentru Economie[modificare sursă]

Salut!

In legatura cu articolul Premiul Nobel pentru Economie pe care l-am recomandat pentru stergere: mai exista un articol pe care l-am creat fara sa stiu ca deja exista unul. Cel creat de mine se numeste Lista a detinatorilor premiului Nobel pentru economie. Ideea ar fi sa ramana doar un articol, indiferent pe care il veti sterge. --Emily 29 octombrie 2005 17:28 (UTC)

Mulțumesc pentru sugestii, ma bucur că pe Wikipedia romana mai sunt si oameni care dau sugestii si nu numai critica pe cei incepatori ca mine. --Emily 29 octombrie 2005 17:38 (UTC)