Discuție Utilizator:Romihaitza/Arhivă/2005/iunie

Conținutul paginii nu este suportat în alte limbi.
Adăugare subiect
De la Wikipedia, enciclopedia liberă

Bine aţi venit în arhiva de discuţii pentru utilizatorul Romihaitza.
Aici puteţi naviga cronologic prin mesajele scrise în pagina de discuţii a acestuia.
Atenţie! Nu trimiteţi mesaje noi în această arhivă pentru că cel mai probabil nu vor fi observate.


Alegeri board[modificare sursă]

Salut! Am văzut că ar trebui să coordonezi traducerea informaţiilor despre alegerile boardului : meta:Election notice translations 2005, Discuţie Wikipedia:Alegeri pentru Consiliul de Administraţie al Wikimedia Foundation, iar Aphaia l-a contactat pe Wars, şi pe Ronline, dar cred că tu ar trebui să ştii mai multe. Poţi face tu ce a cerut Aphaia ? Te întreb pentru că te-am văzut online acum. Elerium | [ Discuţie Elerium ] 3 iun 2005 12:51 (UTC).

Concurs de scriere[modificare sursă]

en: whatever you sad ;o) .. please write in german, polish or english 'de: was auch immer du gesagt hast; bitte schreib in Deutsch, Polnisch oder Englisch pl: nic nie rozumialem ... prosze napisz po niemecku, polsku lub angelsku

...Sicherlich Post 14 iun 2005 18:48 (UTC)

D.evil nu prea a mai dat pe aici.[modificare sursă]

Salut ! Ţi-am văzut obiecţiile şi vroiam să îţi zic faptul că D.evil a fost cel care a modificat pagina, dar el nu prea a mai dat pe aici, aşa că nu prea ştia ce se întâmplă. Oricum veziobiecţiile mele.Elerium | [ Discuţie Elerium ] 26 iun 2005 16:43 (UTC).

Bun, sa le luam in ordine :

Harta poltica sta in stanga ceea ce face cuprinsul sa stea la mijloc, care daca pentru mine e derutant, nu stiu ce sa zic despre un utilizator nou. Preferabil harta sa fie sub "Republique Togolaise". Deasupra la toate, spatiul dintre actualul cuprins si "Rep ..." este nefolosit.
Am vazut ca Istorie, Geografie, Politica acestui stat sunt toate puse in acelasi articol. Ce zici de o organizare mai buna, de exemplu o separare a lor in subarticole ?
Grafic, o mai buna identare, boldare a unor informatii importante, inceputuri de lista, definitii. :) have phun. Arata bine si asa, dar e derutant.
D.evil 29 iun 2005 12:10 (UTC)

Elections 2005[modificare sursă]

Sorry Romihaitza, but you have already voted from your account over at the Romanian Wikinews. There's only one vote per person allowed. If you want to change your vote, please go over to n:Special:Boardvote/vote and change it. Best regards, Datrio, Election Official. 16:56, 29 Jun 2005 (UTC)

despre WikiNews[modificare sursă]

citeste Discutie cu Angela si urmareste raspunsul Angelei legat de "audio Wiki". Ea a dat si o idee, de exemplu Audio Wikinews. Acum vin eu cu o propunere. Crezi ca e o idee buna sa facem un astfel de mini-proiect pe WikiNews in care pe langa cel scris sa oferim si news de ordin audio ? As fi incantat pe partea audio sa fac eu materialul. Apropo, te superi daca o sa propun o pagina principala pentru WikiNews un pic mai organizata ? ( sper ca nu :P )

D.evil 30 iun 2005 15:36 (UTC)

ce fel de stiri ?[modificare sursă]

ce fel de stiri merita adaugate pe WikiNews ? Se pot adauga si comunicate de presa in forma lor bruta ? Unde pot updata o lista cu cele mai recente stiri ? Anser my questions :P. Ce facem cu pagina principala ?

D.evil 30 iun 2005 15:36 (UTC)