Discuție Utilizator:Peccafly

Conținutul paginii nu este suportat în alte limbi.
De la Wikipedia, enciclopedia liberă

Bun venit![modificare sursă]

Vă mulţumim că v-aţi înregistrat ca utilizator. Probabil că la început veţi avea multe nedumeriri şi întrebări: ce este Wikipedia, cum se modifică articolele, ce putem şi ce nu putem scrie în ele, etc. Am pregătit o pagină de bun venit (←apăsaţi aici) pe care vă recomandăm s-o citiţi. De asemenea puteţi să ne întrebaţi la Cafenea sau pe canalul IRC oficial (pentru detalii vezi Canal IRC). Nu vă fie teamă de greşeli, suntem aici pentru a vă ajuta.

În ce domenii aţi dori să contribuiţi? Poate să fie specialitatea dumneavoastră sau un domeniu pentru care aveţi o pasiune aparte. Aveţi la dispoziţie propria pagină de utilizator (vedeţi sus de tot unde scrie Peccafly) în care să vă prezentaţi pe scurt dacă doriţi.

Ca să vă semnaţi simplu — doar în paginile de discuţii, nu şi în articole — scrieţi la sfârşitul mesajului patru tilde ~~~~ şi Wikipedia vi le va transforma automat în semnătură şi dată.

Sperăm să contribuiţi cu plăcere la acest proiect! 6 mai 2008 04:30 (EEST)

Mulţumesc! --Peccafly 6 mai 2008 04:51 (EEST)[răspunde]

Peccafly(피크렐리)さん、[modificare sursă]

あそこです...

Achun1111y様に被害を被らせるとかその方の編集に対して告口しないでください. 訳もなくそうであってむしろ様が非難を浴びることができます. 人身攻撃だから感じたらお詫び申し上げます.--Marcha Libertadora (discuție) 18 februarie 2011 06:39 (EET)[răspunde]