Discuție Utilizator:Pandur

De la Wikipedia, enciclopedia liberă
Jump to navigation Jump to search

Bun venit![modificare sursă]

Vă mulţumim că v-aţi înregistrat ca utilizator. Probabil că la început veţi avea multe nedumeriri şi întrebări: ce este Wikipedia, cum se modifică articolele, ce putem şi ce nu putem scrie în ele, etc. Am pregătit o pagină de bun venit (←apăsaţi aici) pe care vă recomandăm s-o citiţi. De asemenea puteţi să ne întrebaţi la Cafenea sau pe canalul IRC oficial (pentru detalii vezi Canal IRC). Nu vă fie teamă de greşeli, suntem aici pentru a vă ajuta.

În ce domenii aţi dori să contribuiţi? Poate să fie specialitatea dumneavoastră sau un domeniu pentru care aveţi o pasiune aparte. Aveţi la dispoziţie propria pagină de utilizator (vedeţi sus de tot unde scrie Pandur) în care să vă prezentaţi pe scurt dacă doriţi.

Ca să vă semnaţi simplu — doar în paginile de discuţii, nu şi în articole — scrieţi la sfârşitul mesajului patru tilde ~~~~ şi Wikipedia vi le va transforma automat în semnătură şi dată.

Sperăm să contribuiţi cu plăcere la acest proiect! Rad Urs Mesaj 12 aprilie 2008 17:22 (EEST)

Rugăminte[modificare sursă]

Rugămintea mea este să îmi indicaţi sursele (lucrări tipărite sau saituri) „în care este perceput acesta (adică definiţia biologiei sau clasificarea organismelor în regnuri)la nivel mondial”. În cazul când aveţi astfel de informaţii le puteţi introduce chiar dvs. În caz contrar ar fi bine să ştergeţi acest format. Ca un supliment, biologia românească nu se dezvoltă separat şi independent de biologia mondială. Citiţi bibliografia la lucrări de specialitate si veţi constata singur de unde sunt luate informaţiile de către biologii români. --Jean 15 iunie 2008 00:38 (EEST)

Latrodectus mactans[modificare sursă]

Pandur / Latrodectus mactans este o SPECIE pe când eu scriu despre o grupă de păianjeni --P- 7-mesaj 7 decembrie 2009 14:09 (EET)

  • Suntem chit cu Latrodectus Revenire la ultima modificare de către Pandur numai că Latrodectus mactans la care ții atăt de mult este o singură specie și Echte Witwen legătura din wikipedia din limba germană se referă la o grupă (Echte Witwen = văduve veritabile)--P- 7-mesaj 7 decembrie 2009 15:13 (EET)