Discuție Utilizator:NecroWarlock

Conținutul paginii nu este suportat în alte limbi.
Adăugare subiect
De la Wikipedia, enciclopedia liberă

Bun venit![modificare sursă]

Vă mulţumim că v-aţi înregistrat ca utilizator. Probabil că la început veţi avea multe nedumeriri şi întrebări: ce este Wikipedia, cum se modifică articolele, ce putem şi ce nu putem scrie în ele etc. Am pregătit o pagină de bun venit (←apăsaţi aici) pe care vă recomandăm s-o citiţi. De asemenea puteţi să ne întrebaţi la Cafenea sau pe canalul IRC oficial (pentru detalii vezi Canal IRC). Nu vă fie teamă de greşeli, suntem aici pentru a vă ajuta.

În ce domenii aţi dori să contribuiţi? Poate să fie specialitatea dumneavoastră sau un domeniu pentru care aveţi o pasiune aparte. Aveţi la dispoziţie propria pagină de utilizator (vedeţi sus de tot unde scrie NecroWarlock) în care să vă prezentaţi pe scurt, dacă doriţi, dar nu înainte de a citi regulile paginii de utilizator şi aveţi grijă să nu scrieţi CV-uri pe pagina dumneavoastră.

Ca să vă semnaţi simplu — doar în paginile de discuţii, nu şi în articole — scrieţi la sfârşitul mesajului patru tilde ~~~~ şi Wikipedia vi le va transforma automat în semnătură şi dată.

Sperăm să contribuiţi cu plăcere la acest proiect!

Puteţi contribui şi la alte proiecte ale Wikimediei: Wikţionar, Wikimanuale, Wikiştiri, Wikicitat, Wikisursă. -- Comunitatea utilizatorilor 23 iulie 2010 09:36 (EEST)


Yu-Gi-Oh! (遊☆戯☆王 Yūgiō, însemnând Regele Jocurilor) este titlul primei seriei anime bazat pe manga Yu-Gi-Oh!.

Această serie nu e conectată în nici un fel cu seria Yu-Gi-Oh! Duel Monsters (Duelul Monştrilor-cunoscută internaţional simplu Yu-Gi-Oh) care a fost creat de Nihon Ad Systems şi difuzate pe Tv Tokyo. Ambele serii de anime sunt bazate pe manga.

     Fanii Yu-Gi-Oh! mai folosesc şi numele de „Yu-Gi-Oh-A game of Darkness”( Un Joc Al Întunericului’ pentru a se referii la acest show, alţii folosesc incorect (însă după mine nu mi se pare aşa de greşit) Yu-Gi-Oh! First Season (Primul Sezon),sau season (sezonul 0) pt a se referii la fel la acest show.
       Prima serie care a fost difuzată pe Tv Tokyo între 4 aprilie-10 octombrie 1998 timp de 27 de episoade, care au fost produse de Toei Animation.Conspiraţia Manga a trebuit a fi rescrisă pentru a lua un anumit timp din durata episoadelor.Deasemenea chiar şi nivelul violenţelor dintre anime şi manga au fost reduse. În cele din urmă, un personaj minor în manga, Miho Nosaka, a devenit un personaj principal în prima serie, împreună cu Yugi Mutou Katsuya Jonouchi, Anzu Mazaki şi Hiroto Honda. Caracterizarea personajelor  a fost puţin schimbată.De exemplu Miho e mâhnită în timpul animeului,în timp ce în manga e eleva de la bibliotecă cea ruşinoasă	.Deasemenea Honda în manga e un partenerul vorbăreţ al lui Jonouchi, în loc de prietenia care îi leagă pe ei în animeul de la Toei.
          Noile personaje şi comploturi cum ar fi cele referitoare la cei 4 maeştrii ai jocului, au fost ademişi care au mai multe evenimente cu Seto Kaiba and Duelul Monştrilor (Magic and Wizzards:Magic şi Magicieni în originalul manga japonez) decât ăn manga corespunzătoare.
         
         Spre deosebire de a doua serie ea jocul ,Duel Monsters nu se concentrează aşa de mult asupra spectacolului.Oricum,Duel Monsters a fost reactualizat (refăcut) devenind mai mult ca cel folosit din Duelist Kingdom (următoarea serie dupa aceasta) chiar dacă acest anime nu ajunge la acelaşi punct cu celălalt.

Episoadele din această serie se concentrează pe bătălia dintre Dark Bakura şi Yugi , având diferiţi actori de voce şi desene cu modele diferite decât seria a doua (de ex:părul lui Seto era verde în animeul de la Toei). Din păcate nu a fost autorizată pentru o versiune în limba engleză.

           2.Despre Prima Versiune a Jocului Duel Monsters:

Poate că mulţi dintre voi ştiţi cum se joacă acest Duel Monsters, însă primul e un cam diferit, chiar până şi cărţile au un alt fel de design. Ca orice joc are reguli, acesta fiind format din 13: ~RULE ➀~Amândoi jucătorii trebuie să folosească acelaşi număr de cărţi ca Deckurile lor ~RULE ➁~Trage 5 cărţi din propiul Deck pt a-ţi forma mâna ~RULE ➂~Selectează o Carte Monstru din mâna ta pt a juca şi a începe Bătălia. ~RULE ➃~Pentru a determina rezultattul bătăliei, compară Atacul al monstrului tău cu defensul monstrului atacat- monstrul tău e la fel distrus. ~RULE ➆~Când bătălia s-a sfârşit, trage o carte din Deckul tău şi atunci poţi să-ţi termini rândul ~RULE ➇~Toate rândurile vor continua aşa până când Deckurile ambilor jucători sunt goale ~RULE ➈~În cele din urmă,fiecărui jucător contează totalul de nivele de stele de toţi monştrii pe care ea/el i-a distrus.Jucătorul cu cea mai mare sumă este declarat câştigător. ~RULE ➉~Dacă ai un Spell(o Vrajă),Trap (o Capcană),sau o carte de Echipare (Equip Card) în mână, poţi să le joci direct cu faţa în sus ~RULE ⑪~Dacă ai Vraja, Capcana şi cartea de Echipare în mână, poţi să le pui cu faţa în jos. ~RULE ⑫~Când efectul unei Vrăji, Capcane sau de Echipare a fost folosit aceasta este eliminată ~RULE ⑬~Când Deckul unui Jucător e gol , se continuă Duelul până câmd Deckul celuilalt jucător devine gol Fiecare dintre cărţile cu Monştrii de la Bandai au aceste reguli, în afară de Vrăji,etc. Fundalul cărţilor pt oricare dintre ele este galben.(e ce să-i faci? Asta-i prima versiune)

      Cărţile s-au putut cumpăra sau încă se mai pot în magazinele din Japonia.
       Ele se găsesc ca orice cărţi în Booster Packs, ambalaje în care nu poţi ştii ce cărţi se află înauntru.Au mai multe categorii:
 Yu-Gi-Oh! Bandai OCG: 1st Generation(Prima Generaţie) a fost realizat în 4 aprilie 1998 , Setul fiind format din 42 de cărţi (de la #001 la #042):
             Cărţile Super Rare:2
             Cărţile Rare:4
             Cărţile Obişnuite:36

Acum cărţile:Cele Rare:

        Gaia the Fierce Knight
        Dark Magician
        Summoned Skull
Foarte Rare:
        Blue-Eyes White Dragon
        Red-Eyes B. Dragon

Setul:

Setul: 1. Yugi Muto 2. Yugi Muto 3. Joey Wheeler 4. Seto Kaiba 5. Tristan Taylor 6. Téa Gardner 7. Melody 8. Shadi 9. Blue-Eyes White Dragon 10. Red-Eyes B. Dragon 11. Gaia the Fierce Knight 12. Curse of Dragon 13. Gaia the Dragon Champion 14. Dark Magician 15. Thousand Dragon 16. Basic Insect ?????? 17. Armored Basic Insect with Laser Cannon 18. Harpie Lady 1 19. Megazowler 20. Two-Headed King Rex 21. Summoned Skull 22. Aphrodite 23. Winged Dragon Guardian, of the Fortress #1 24. Blackland Fire Dragon 25. Dragon Capture Jar 26. Judge Man 27. Celtic Guardian 28. Baby Dragon 29. Silver Fang 30. Saggi the Dark Clown 31. Rogue Doll 32. Larvae Moth 33. Great Moth 34. Beaver Warrior 35. Mystical Elf 36. Flame Swordsman 37. King of Yamimakai 38. Exodia the Forbidden One 39. Right Leg of the Forbidden One 40. Right Arm of the Forbidden One 41. Left Leg of the Forbidden One 42. Left Arm of the Forbidden One

                                                Va Urma