Discuție Utilizator:MusicMaster

De la Wikipedia, enciclopedia liberă
Sari la navigare Sari la căutare
Flag of the United Kingdom.svg English version of this message

Bun venit![modificare sursă]

Vă mulțumim că v-ați înregistrat ca utilizator. Probabil că la început veți avea multe nedumeriri și întrebări: ce este Wikipedia, cum se modifică articolele, ce putem și ce nu putem scrie în ele etc. Am pregătit o pagină de bun venit (←apăsați aici) pe care vă recomandăm s-o citiți. De asemenea puteți să ne întrebați la Cafenea sau pe canalul IRC oficial (pentru detalii vezi Canal IRC). Nu vă fie teamă de greșeli, suntem aici pentru a vă ajuta.

În ce domenii ați dori să contribuiți? Poate să fie specialitatea dumneavoastră sau un domeniu pentru care aveți o pasiune aparte. Aveți la dispoziție propria pagină de utilizator (vedeți sus de tot unde scrie MusicMaster) în care să vă prezentați pe scurt dacă doriți.

Ca să vă semnați simplu — doar în paginile de discuții, nu și în articole — scrieți la sfârșitul mesajului patru tilde ~~~~ și Wikipedia vi le va transforma automat în semnătură și dată.

Sperăm să contribuiți cu plăcere la acest proiect! -- Comunitatea utilizatorilor 31 august 2009 21:02 (EEST)

Propunerea de ștergere rapidă pentru Ionuț Dumitru[modificare sursă]

Bună ziua și bine ați venit la Wikipedia. Deși toată lumea poate contribui la Wikipedia, introducerea de pagini nepotrivite, cum ar fi Ionuț Dumitru, nu este conformă cu politicile noastre. Dacă doriți să experimentați, vă rugăm să folosiți groapa cu nisip.

Dacă sunteți de părere că această notificare a fost plasată eronat, puteți contesta ștergerea în pagina de discuții a articolului. Puteți vizita aici pagina respectivă de discuții, în care puteți da motivele, dar țineți cont că odată etichetată astfel, pagina va fi ștearsă în curând dacă eticheta este corectă. Vă rugăm să nu scoateți dumneavoastră eticheta, dar nu ezitați să adăugați informații în pagină în cazul în care considerați că astfel ea ar putea fi adusă în conformitate cu politicile și îndrumările Wikipediei. Luciandrei (discuție) 1 aprilie 2012 13:38 (EEST)

Bună![modificare sursă]

Nu știu dacă mai ești un utilizator activ, dar eu doar ce am început să editez pe Wikipedia și aș avea nevoie de ajutor. Am dat din greșeală peste pagina ta :) Ioanaa.6 (discuție) 13 mai 2020 15:13 (EEST)