Discuție Utilizator:Miss Plaja

Conținutul paginii nu este suportat în alte limbi.
De la Wikipedia, enciclopedia liberă


Bun venit![modificare sursă]

Vă mulțumim că v-ați înregistrat ca utilizator. Probabil că la început veți avea multe nedumeriri și întrebări: ce este Wikipedia, cum se modifică articolele, ce putem și ce nu putem scrie în ele etc. Am pregătit o pagină de bun venit (←apăsați aici) pe care vă recomandăm s-o citiți. De asemenea puteți să ne întrebați la Cafenea sau pe canalul IRC oficial (pentru detalii vezi Canal IRC). Nu vă fie teamă de greșeli, suntem aici pentru a vă ajuta.

În ce domenii ați dori să contribuiți? Poate să fie specialitatea dumneavoastră sau un domeniu pentru care aveți o pasiune aparte. Aveți la dispoziție propria pagină de utilizator (vedeți sus de tot unde scrie Miss Plaja) în care să vă prezentați pe scurt, dacă doriți, dar nu înainte de a citi regulile paginii de utilizator și aveți grijă să nu scrieți CV-uri pe pagina dumneavoastră.

Ca să vă semnați simplu — doar în paginile de discuții, nu și în articole — scrieți la sfârșitul mesajului patru tilde ~~~~ și Wikipedia vi le va transforma automat în semnătură și dată.

Sperăm să contribuiți cu plăcere la acest proiect!

Puteți contribui și la alte proiecte ale Wikimediei: Wikționar, Wikimanuale, Wikiștiri, Wikicitat, Wikisursă.

-- Comunitatea utilizatorilor 14 iunie 2011 15:52 (EEST)

Miss Plaja[modificare sursă]

Miss Plaja 2011 Miss Plaja


Miss Plaja este un concurs de frumusete in primul rand ce doresti promovarea de tinere talente in show biz-ul romanesc. Licenta emisiunii Miss Plaja este detinuta de catre Luna di Miele, patronata de catre Emanuel Kermany. "Miss Plaja" este un brand ce este inregistrat la O.S.I.M. cu numarul M 2004 07088. Luna di Miele pentru prima data in Romania ofera posibilitatea de inscriere on-line a tinerelor dornice de o implicare in lumea show biz-ului. Primul concurs de miss a avut loc in anul 2003 la Costinesti, ulterior mutanduse definitiv in statiunea Mamaia. Dealungul timpului spectacolul Miss Plaja a colaborat cu mai multe televiziuni ce au acoperire nationala si internationala: TVR 2, TVR International, NEPTUN TV, OTV, DDTV. Miss Plaja a fost difuzata simultan pe 3 posturi tv, OTV, Neptun TV si DDTV fiind singura emisiune din Romania ce a avut o astfel de promovare. Nenumarate personalitati la vremea respectiva au facut parte din juriul de departajare. Emisiunea se desfasoara in 10 editii in care se acorda urmatoarele 7 titlui Miss Plaja locul I, Miss Plaja locul II, Miss Plaja locul III, Miss Palm Beach, Miss Bronzata, Miss Simpatica, Miss Eleganta, O semifinala in care se aleg fetele ce vor trece in marea finala. Finala unde se mai adauga si urmatoarele titluri: Miss Telegenica, Miss Fitze, Miss Summer, Miss Vacanta, Miss Popularitate, Miss Popularitate. Prezentatorii emisiunii Miss Plaja:Marius Bodochi,Catalin Crisan, Alina Sorescu, Dinu Maxer, Iulia Nastase, Gabriel Fatu.

  1. Miss [[1]]
Fișier:Miss plaja.jpg
Emanuel Kermany si castigatoarele concursului Miss Plaja