Discuție Utilizator:Inchirieri24

Conținutul paginii nu este suportat în alte limbi.
Adăugare subiect
De la Wikipedia, enciclopedia liberă
Ultimul comentariu: acum 14 ani de Minisarm în subiectul Listă

Bun venit![modificare sursă]

Vă mulţumim că v-aţi înregistrat ca utilizator. Probabil că la început veţi avea multe nedumeriri şi întrebări: ce este Wikipedia, cum se modifică articolele, ce putem şi ce nu putem scrie în ele etc. Am pregătit o pagină de bun venit (←apăsaţi aici) pe care vă recomandăm s-o citiţi. De asemenea puteţi să ne întrebaţi la Cafenea sau pe canalul IRC oficial (pentru detalii vezi Canal IRC). Nu vă fie teamă de greşeli, suntem aici pentru a vă ajuta.

În ce domenii aţi dori să contribuiţi? Poate să fie specialitatea dumneavoastră sau un domeniu pentru care aveţi o pasiune aparte. Aveţi la dispoziţie propria pagină de utilizator (vedeţi sus de tot unde scrie Inchirieri24) în care să vă prezentaţi pe scurt dacă doriţi.

Ca să vă semnaţi simplu — doar în paginile de discuţii, nu şi în articole — scrieţi la sfârşitul mesajului patru tilde ~~~~ şi Wikipedia vi le va transforma automat în semnătură şi dată.

Sperăm să contribuiţi cu plăcere la acest proiect!

Listă[modificare sursă]

Draga Sebi - MINISARM

Cu toate ca nu meriti sa ti se zica asa....

Am facut o pagina noua, de fapt nu era terminata, cu o lista a firmelor de inchirieri masini din Romania. De ce ai sters aceasta pagina? Cum exista o lista a magazinelor online din Romania, m-am gandit ca ar fi deosebit de util sa stie toata lumea de unde poate sa inchirieze masini.

Ce era gresit in acea pagina? De ce crezi ca era autopromovare? Sau poate crezi ca detin 10 firme din fiecare judet , inmultit cu 42 de judete din Romania , asta inseamna 420 firme de inchiriere masini. Chiar ai putut sa crezi ca imi faceam reclama la firmele mele?


Nu apucasem sa introduc decat 2 firme din Alba si 2 din Bucurest, firme care nu sunt ale mele si vroiam sa continui lista cu sute de firme. Daca vrei sa faci asta fa tu in locul meu.... Toate firmele pe care le-am introdus aveau si pagina web deci putea fi controlate. Cum ar fi sa sterg si eu pagina cu lista magazinelor online din Romania? Ar trebui sa fiu cel putin dus cu pluta!

Este mai usor sa stergi decat sa faci ceva util. Daca ai sti cat m-am chinuit sa fac pagina aceea! Hai sterge si pagina asta ca aici chiar ca nu fac reclama la nimic....!

Ciaules bulan! Apăi tu eşti? Îs io, Mulò de la fabrică. Mă mai ţii minte? Cu drag Compactforever Talk mortal! 16 iulie 2009 20:16 (EEST)Răspunde

Bună seara. Wikipedia nu este un catalog, ceea ce înseamnă că la Wikipedia nu pot exista asemenea liste ca cea pe care dv. vreţi să o creaţi. Ea conţinea adresa de web a firmelor, iar majoritatea companiilor de acolo nu era notabilă. Pentru a afla în continuare cum puteţi contribui la Wikipedia, vă rog să citiţi paginile indicate în mesajul de bun venit.Sebimesaj 16 iulie 2009 20:43 (EEST)Răspunde