Discuție Utilizator:Estman

Conținutul paginii nu este suportat în alte limbi.
De la Wikipedia, enciclopedia liberă

Bun venit![modificare sursă]

Vă mulţumim că v-aţi înregistrat ca utilizator. Probabil că la început veţi avea multe nedumeriri şi întrebări: ce este Wikipedia, cum se modifică articolele, ce putem şi ce nu putem scrie în ele, etc. Am pregătit o pagină de bun venit (←apăsaţi aici) pe care vă recomandăm s-o citiţi. De asemenea puteţi să ne întrebaţi la Cafenea sau pe canalul IRC oficial (pentru detalii vezi Canal IRC). Nu vă fie teamă de greşeli, suntem aici pentru a vă ajuta.

În ce domenii aţi dori să contribuiţi? Poate să fie specialitatea dumneavoastră sau un domeniu pentru care aveţi o pasiune aparte. Aveţi la dispoziţie propria pagină de utilizator (vedeţi sus de tot unde scrie Estman) în care să vă prezentaţi pe scurt dacă doriţi.

Ca să vă semnaţi simplu — doar în paginile de discuţii, nu şi în articole — scrieţi la sfârşitul mesajului patru tilde ~~~~ şi Wikipedia vi le va transforma automat în semnătură şi dată.

Sperăm să contribuiţi cu plăcere la acest proiect! 18 februarie 2009 06:49 (EET)

Salutare!

Am creat acest format: Format:Mişcările artistice occidentale. Dacă ai timp, să intri pe el, te rog, şi să traduci pe acolo numele mişcărilor artistice.

Toate cele bune!--Tudorτ 23 februarie 2009 19:09 (EET)[răspunde]

Mulţumesc! Formatul e super. Am prelucrat formatul (modificat denumirile) şi astfel am vazut şi cum se modifică formatele. Estman (discuţie) 23 februarie 2009 20:52 (EET)[răspunde]
Ai văzut că nu e foarte greu. Mă bucur că te-ai deprins cu lucrul pe Wikipedia şi sper să contribui şi pe viitor aici.
Doresc să-ţi mai spun un lucru. Atunci când scrii un mesaj cuiva, să-l scrii în pagina de discuţie a utilizatorului ca acesta să fie anunţat de mesajul primit. Pagina de discuţie a fiecărui utilizator o găseşti în semnătură acestuia. Spre exemplu, în semnătura mea apeşi pe acel „t” care te duce direct pe pagina mea de discuţii. Acolo poţi să-mi laşi mesaje. Acum am văzut mesajul tău aici din întâmplare patrulând pe la Schimbări recente.
Dacă mai ai nelămuriri, întreabă-mă şi te voi ajuta cu plăcere. Cu prietenie, Tudorτ 23 februarie 2009 21:08 (EET)[răspunde]

Am refacut şi acest format→ Format:Istoria artei - Dacă ai timp, mai tradu şi tu din el. Este preluat după modelul celui de la Wikipedia în limba portugheză. Nu cred c-o să ai probleme cu traducerea căci e uşor de făcut, portugheza semănând foarte mult cu româna.--Tudorτ 23 februarie 2009 22:30 (EET)[răspunde]

Ar fi minunat dacă ai putea să-ţi aduci prietenii pe Wikipedia pentru a contribui, atâta timp cât şi ei ar interesaţi. Noi suntem o comunitate destul de restrânsă (vreo 40-60 de persoane) care facem cam toată treabă pe această enciclopedie. Orice nou venit e bine primit. Mai ales că la capitolul artă stăm destul de prost în ceea ce priveşte calitatea informaţiilor cât şi numărul acestora. După cum ai vazut, acele formate refacute de mine nu mai fuseseră editate de ceva vreme.--Tudorτ 24 februarie 2009 12:58 (EET)[răspunde]

Salutare!

Am primit şi am citit mesajul tău. În primul rând, vreau să-ţi mulţumesc pentru că doreşti să te implici în acest proiect. O să fie o experienţă interesantă. Eu am învăţat multe aici, ca spre exemplu, puţină informatică, mi-am îmbogăţit cunoştintele enciclopedice, şi nu în ultimul rând, pentru că suntem o comunitate, m-am deprins relaţionarea cu oamenii şi m-am obişnuit cu atmosfera de lucru în echipă. De asemenea, am întâlnit persoane interesante cu care mi-a făcut plăcere să vorbesc şi să colaborez.

Să nu te sperie faptul că pregătirea ta nu s-ar preta acestei enciclopedii. Eu sunt tânăr, am 19 ani, şi cunoştinţele mele sunt încă sumare, de asemenea, nu pot afirma că aş fi specialist într-un domeniu anume. Dar de obicei contribui aici la subiectele care-mi sunt dragi, precum literatura, politica, istoria ori geografia. Iar atunci când scriu un articol, fireşte că îl scriu pe baza unor surse de încredere, cum ar fi, în cazul unui articol legat de istorie - îl scriu pe baza unor cărţi şi materiale ale unor oameni avizaţi în acest domeniu, adică ale unor istorici. Cu ocazia asta, mai învăţ şi eu câte ceva. Cu alte cuvinte, dacă vrei, contrbuţia ta va fi bine venită chiar şi în cazul unor traduceri de pe alte Wikipedii. De pe Wikipedia Germană, spre exemplu, pentru că am văzut că stăpâneşti bine această limbă.

Ca veni vorba de limbă, vreau să te încurajez şi să nu-ţi faci probleme pentru că nu esti vorbitor nativ de limba română. Şi ca un exemplu în acest sens, avem un coleg în comunitate care e polonez şi a învăţat româna de la zero aici, pe Wikipedia, iar acum deja redactează articole în limba română. Fireşte, ulteriror, eu şi colegii mei recitim acele articole şi corectam micile greşeli. Îl cheamă Michał, te poţi uita pe pagina lui ca să te convingi. Deci, curaj!

Cu stimă, Tudorτ 24 februarie 2009 22:51 (EET)[răspunde]

Ţi-am răspuns aici→ Discuţie Format:Istoria artei.--Tudorτ 26 februarie 2009 13:46 (EET)[răspunde]

Pointilism[modificare sursă]

DEX-ul zice asta→ Pointilism. --Tudorτ 26 februarie 2009 19:27 (EET)[răspunde]

Dictionar German-Român, Român-German[modificare sursă]

Puteți încerca Dictionar Englez-Român Dictionar German-Român de la adresa http://hallo.ro/ 84.250.128.4 (discuţie) 27 februarie 2009 23:43 (EET)[răspunde]