Discuție Utilizator:Editura CH Beck

Conținutul paginii nu este suportat în alte limbi.
De la Wikipedia, enciclopedia liberă

Bun venit![modificare sursă]

Vă mulţumim că v-aţi înregistrat ca utilizator. Probabil că la început veţi avea multe nedumeriri şi întrebări: ce este Wikipedia, cum se modifică articolele, ce putem şi ce nu putem scrie în ele etc. Am pregătit o pagină de bun venit (←apăsaţi aici) pe care vă recomandăm s-o citiţi. De asemenea puteţi să ne întrebaţi la Cafenea sau pe canalul IRC oficial (pentru detalii vezi Canal IRC). Nu vă fie teamă de greşeli, suntem aici pentru a vă ajuta.

În ce domenii aţi dori să contribuiţi? Poate să fie specialitatea dumneavoastră sau un domeniu pentru care aveţi o pasiune aparte. Aveţi la dispoziţie propria pagină de utilizator (vedeţi sus de tot unde scrie Editura CH Beck) în care să vă prezentaţi pe scurt, dacă doriţi, dar nu înainte de a citi regulile paginii de utilizator şi aveţi grijă să nu scrieţi CV-uri pe pagina dumneavoastră.

Ca să vă semnaţi simplu — doar în paginile de discuţii, nu şi în articole — scrieţi la sfârşitul mesajului patru tilde ~~~~ şi Wikipedia vi le va transforma automat în semnătură şi dată.

Sperăm să contribuiţi cu plăcere la acest proiect!

Puteţi contribui şi la alte proiecte ale Wikimediei: Wikţionar, Wikimanuale, Wikiştiri, Wikicitat, Wikisursă. -- Comunitatea utilizatorilor 29 ianuarie 2010 12:47 (EET)

Bine aţi venit la Wikipedia. Pentru a cobtribui la această enciclopedie liberă nu este nevoie să aveţi statutul de administrator, ba mai mult, o puteţi face chiar şi fără să vă înregistraţi/autentificaţi. Simplu doar apăsaţi pe butonul "modifică pagina" de pe fiecare pagină şi începeţi să modificaţi. Iar dacă doriţi să creaţi un articol nou, mergeţi la pagina principală ro.wikipedia.org şi aveţi acolo un formular în drepta sus unde scrie "Introduceţi titlul articolului"; scrieţi pur şi simplu un titlu pentru articol (folosind diacriticele limbii române) şi apăsaţi pe butonul "Creare articol nou". Vă va apărea o fereastră în care puteţi să începeţi să scrieţi (mai multe detalii veţi găsi chiar în acea fereastră.

Referitor la modificarea unor articole, există într-adevăr câteva articole (foarte puţine, probabil sub 100 din cele 130.000 câte sunt în total) care sunt blocate la editare-adică pot fi editate numai de administratori. Asta se întâmplă pentru că au fost vandalizate în trecut, şi este doar o soluţie temporară. Dar în general, articolele de pe Wikipedia pot fi editate de oricine, cum spuneam, chiar şi fără să vă autentificaţi.

O zi bună, --Danutz (discuţie) 13 februarie 2010 14:55 (EET)[răspunde]