Discuție Utilizator:Edgar81

Conținutul paginii nu este suportat în alte limbi.
Adăugare subiect
De la Wikipedia, enciclopedia liberă
Ultimul comentariu: acum 15 ani de Plinul cel tanar în subiectul Nu e notabil

Bine ați venit![modificare sursă]

Vă mulțumim că v-ați înregistrat ca utilizator la Wikipedia. Probabil că la început veți avea multe nedumeriri și întrebări: cum se modifică articolele, ce putem și ce nu putem scrie în ele, și așa mai departe. Am pregătit o pagină de bun venit (←apăsați aici) care vă poate îndruma. De asemenea puteți să ne întrebați la Cafenea. Nu vă fie teamă de greșeli, suntem aici pentru a vă ajuta.

În ce domenii ați dori să contribuiți? Poate să fie specialitatea dumneavoastră sau un domeniu pentru care aveți o pasiune aparte. Aveți la dispoziție propria pagină de utilizator (vedeți sus de tot unde scrie Edgar81) în care să vă prezentați pe scurt dacă doriți.

Ca să vă semnați simplu — doar în paginile de discuții, nu și în articole — scrieți la sfârșitul mesajului patru tilde ~~~~ și Wikipedia vi le va transforma automat în semnătură și dată.

Vă așteptăm cu primele contribuții! --Emily | msg. 21 martie 2006 19:12 (EET)Răspunde


Wikipedia Moldoveneasca[modificare sursă]

Buna,

A inceput un vot pentru stergerea "Wikipediei Moldovenesti", o creatie a unui American, cu origini suspecte in Basarabia si care nu vorbeste limba wikipediei la care pretinde a fi sysop. Il cheama Node ue si pentru a crea impresia ca lumea doreste aceasta wikipedie, a apelat la toti utilizatorii rusi care au venit sa voteze de partea lui desi nu cunosc bine subiectul si li s-a spus ca voteaza pentru supravietuirea alfabetului chirilic. Asa a ajuns ca votul sa fie 31 pentru stergerea Mo wiki, si 42 impotriva stergerii - deci in alte cuvinte pentru pastrarea wikipediei in limba "moldoveneasca". Vino si voteaza aici[1] , ca sa sergem acesta creatura cu miros bolshevic, care insulta toti romanii de pe ambele maluri ale Prutului. Node ue le-a spus rusilor sa traduca mesajul lui in limba rusa si sa-l transmita mai departe. Trimite si tu mesajul acesta la toti utilizatorii romani-unionisti sau romani-moldoveni unionisti pe care-i cunosti pe en.wiki sau ro.wiki. Constantzeanu 24 iunie 2006 03:01 (EEST)Răspunde

Nu e notabil[modificare sursă]

Nu are mare importanta cine a introdus linkul, el nu este de incredere si nu are ce cauta acolo. Nu am nimic impotriva sa aduca cineva o sursa de incredere care sa ateste notabilitatea si raspandirea acestei idei gresite in randul ortodocsilor. Pana atunci paragraful respectiv nu intra in articol, nu pentru ca as avea eu ceva impotriva ci pentru ca nu e verificabil. Plinul cel tanar 11 iunie 2008 11:34 (EEST)Răspunde

OK, acum e verificabil, adaug referinta. Plinul cel tanar 11 iunie 2008 11:35 (EEST)Răspunde
Cu placere. Plinul cel tanar 11 iunie 2008 11:45 (EEST)Răspunde