Discuție Utilizator:EUROLEUL.DRAGAN

Conținutul paginii nu este suportat în alte limbi.
Adăugare subiect
De la Wikipedia, enciclopedia liberă

Bun venit![modificare sursă]

Vă mulțumim că v-ați înregistrat ca utilizator. Probabil că la început veți avea multe nedumeriri și întrebări: ce este Wikipedia, cum se modifică articolele, ce putem și ce nu putem scrie în ele etc. Am pregătit o pagină de bun venit (←apăsați aici) pe care vă recomandăm s-o citiți. De asemenea puteți să ne întrebați la Cafenea sau pe canalul IRC oficial (pentru detalii vezi Canal IRC). Nu vă fie teamă de greșeli, suntem aici pentru a vă ajuta.

În ce domenii ați dori să contribuiți? Poate să fie specialitatea dumneavoastră sau un domeniu pentru care aveți o pasiune aparte. Aveți la dispoziție propria pagină de utilizator (vedeți sus de tot unde scrie EUROLEUL.DRAGAN) în care să vă prezentați pe scurt, dacă doriți, dar nu înainte de a citi regulile paginii de utilizator și aveți grijă să nu scrieți CV-uri pe pagina dumneavoastră.

Ca să vă semnați simplu — doar în paginile de discuții, nu și în articole — scrieți la sfârșitul mesajului patru tilde ~~~~ și Wikipedia vi le va transforma automat în semnătură și dată.

Sperăm să contribuiți cu plăcere la acest proiect!

Puteți contribui și la alte proiecte ale Wikimediei: Wikționar, Wikimanuale, Wikiștiri, Wikicitat, Wikisursă.

-- Comunitatea utilizatorilor 24 martie 2012 12:44 (EET)

Sistemul conturilor naționale[modificare sursă]

Conținut adus aici de la Discuție Fișier:Nuvola apps email.png

Eu suntm un colaborator mai vechi al Dvs. si cunosc regula jocului,in masura in care,poate ,multe nu s-au schimbat.Spre exemplu:
  • - articolele "Contabilitate" si "Auditul financiar" au fost scrise,in principal de mine, sau
  • - Aici se gaseste biografia mea, "DRAGAN M.CONSTANTIN, dar nu stiu cine a ciuntit-o asa ca nici eu nu ma mai recunosc.
Dar eu nu vreau omoruri.
Va deranjez acum cu o problema importanta.In caltate derofesor la Scoala Postoctorala in Stiinte economice a Academiei Doctorale,la cererea Academicienilor E.Dobrescu si T.M.Satalin am scris un material cu totul nou,inedit ,"SISTEMUL CONTURILOR NATIONALE",necesar pregatirii superdoctorilor Academiei,dar care,deocamdata,sunt cativa.Sa tiparim o carte (cca 80 pag) numai pentru ei,nu merge.Doctoranzii nostri sunt din SUA.MAREA BRITANIE,FRANTA,CANADA,CHINA , asa ca pe enciclopedia dvs. ar putea-o gasi oricine.
Deci,va rog dati-mi voie sa inserez acest articol-lucrare pe Enciclopedie si,daca va place o lasati si daca nu , NU.
ASTEPT UN SEMNAL SI VA RAMAN RECUNOSCATOR,
24.03.2012 Prof.univ.dr.doc.C.M.DraganAcest comentariu nesemnat a fost adăugat de EUROLEUL.DRAGAN (discuție • contribuții).