Discuție Utilizator:Dictio~rowiki

Conținutul paginii nu este suportat în alte limbi.
Adăugare subiect
De la Wikipedia, enciclopedia liberă
Ultimul comentariu: acum 14 ani de Impy4ever în subiectul ■ Testul v-a fost anulat

Bun venit![modificare sursă]

Vă mulţumim că v-aţi înregistrat ca utilizator. Probabil că la început veţi avea multe nedumeriri şi întrebări: ce este Wikipedia, cum se modifică articolele, ce putem şi ce nu putem scrie în ele, etc. Am pregătit o pagină de bun venit (←apăsaţi aici) pe care vă recomandăm s-o citiţi. De asemenea puteţi să ne întrebaţi la Cafenea sau pe canalul IRC oficial (pentru detalii vezi Canal IRC). Nu vă fie teamă de greşeli, suntem aici pentru a vă ajuta.

În ce domenii aţi dori să contribuiţi? Poate să fie specialitatea dumneavoastră sau un domeniu pentru care aveţi o pasiune aparte. Aveţi la dispoziţie propria pagină de utilizator (vedeţi sus de tot unde scrie Dictio~rowiki) în care să vă prezentaţi pe scurt dacă doriţi.

Ca să vă semnaţi simplu — doar în paginile de discuţii, nu şi în articole — scrieţi la sfârşitul mesajului patru tilde ~~~~ şi Wikipedia vi le va transforma automat în semnătură şi dată.

Sperăm să contribuiţi cu plăcere la acest proiect! --Andrebot (discuţie) 10 mai 2009 21:49 (EEST)Răspunde

■ Testul v-a fost anulat[modificare sursă]

Testul dumneavoastră de la pagina Clarinet a funcţionat, dar a fost anulat. Pentru alte încercări vă rugăm să folosiţi groapa cu nisip. Vă invităm să citiţi şi pagina de bun venit pentru a afla cum puteţi contribui la enciclopedia noastră. Mulţumim.

Ce rost are să introduceţi în bibliografie o lucrare fără să introduceţi şi text citat din aceasta? Măcar dacă era o carte exclusiv despre clarinete – atunci am fi putut să o trecem la secţiunea Lectură suplimentară. Am rugămintea să nu mai reveniţi. (impy4ever (discuţie) 11 mai 2009 14:57 (EEST))Răspunde

Sincer sunt la inceput si nu prea stiu cum functioneaza aceasta enciclopedia. O sa incerc sa citesc si documentatia, dar este destul de stufoasa. Ideea de a trece Dictionarul de Instrumente Muzicale la Bibliografie nu mi se pare inutila. Aceasta carte reprezinta singurul dictionar de acest fel (cel putin eu nu mai stiu alta carte romaneasca) in Romania. Ar merita trecut la toate instrumentele, dar nu am cum sa fac acest lucru. dictio

Bună ziua, Dictio~rowiki. Aveți mesaje noi în pagina de discuție a lui Minisarm.
Puteți șterge această notificare oricând doriți îndepărtând formatul {{Mesaj}}.

Your account will be renamed[modificare sursă]

20 martie 2015 10:05 (EET)

22 aprilie 2015 04:02 (EEST)