Discuție Utilizator:Amara~rowiki

De la Wikipedia, enciclopedia liberă
Sari la navigare Sari la căutare

Bun venit![modificare sursă]

Vă mulţumim că v-aţi înregistrat ca utilizator. Probabil că la început veţi avea multe nedumeriri şi întrebări: ce este Wikipedia, cum se modifică articolele, ce putem şi ce nu putem scrie în ele, etc. Am pregătit o pagină de bun venit (←apăsaţi aici) pe care vă recomandăm s-o citiţi. De asemenea puteţi să ne întrebaţi la Cafenea sau pe canalul IRC oficial (pentru detalii vezi Canal IRC). Nu vă fie teamă de greşeli, suntem aici pentru a vă ajuta.

În ce domenii aţi dori să contribuiţi? Poate să fie specialitatea dumneavoastră sau un domeniu pentru care aveţi o pasiune aparte. Aveţi la dispoziţie propria pagină de utilizator (vedeţi sus de tot unde scrie Amara~rowiki) în care să vă prezentaţi pe scurt dacă doriţi.

Ca să vă semnaţi simplu — doar în paginile de discuţii, nu şi în articole — scrieţi la sfârşitul mesajului patru tilde ~~~~ şi Wikipedia vi le va transforma automat în semnătură şi dată.

Sperăm să contribuiţi cu plăcere la acest proiect! --Mocu 4 septembrie 2007 02:02 (EEST)[răspunde]

Wiki, interesat?[modificare sursă]

Interesat? Sistemul wiki:
RoWikicity este o ţară fictivă ce poate fi modificată liber, în care oricine poate să ajute! De exemplu, poţi crea comune, un al doilea Real Madrid (şi să joci meciuri cu alte cluburi) sau să fii jurnalist la un ziar. Dacă ai instinct economic creezi câteva companii mari, sau dacă eşti un om popular poţi câştiga alegeri prezidenţiale. Noi vrem să facem o lume fictivă, restul fiind real. Wikicity există deja în trei limbi, olandeză, engleză şi română. Eşti interesat? Vezi pagina cu o explicaţie mai detaliată. Dacă ai probleme, un administrator poate să te ajute. Al 3 septembrie 2007 16:11 (EEST)[răspunde]

Previzualizare[modificare sursă]

Info-pictogram.png Am observat că obişnuiţi să salvaţi articolul la care lucraţi în mod repetat la intervale scurte de timp, după modificări mici. Dacă doriţi să vedeţi ce efect au modificările nu este nevoie să salvaţi pagina, puteţi folosi butonul de „previzualizare” . În acest mod veţi evita încărcarea istoricului paginii cu versiuni intermediare şi veţi permite celorlalţi utilizatori să urmărească mai uşor modificările la articol. Mulţumesc!--Sebi talk 5 iulie 2008 20:59 (EEST)[răspunde]

Your account will be renamed[modificare sursă]

20 martie 2015 09:51 (EET)

Renamed[modificare sursă]

22 aprilie 2015 03:56 (EEST)