Discuție Utilizator:85.186.181.183

Conținutul paginii nu este suportat în alte limbi.
Adăugare subiect
De la Wikipedia, enciclopedia liberă
Ultimul comentariu: acum 17 ani de Anclation în subiectul Revenire

Wikipedia în limba moldovenească[modificare sursă]

În sfîrşit a fost luat taurul de coarne. S-a organizat un vot la Meta privind desfiinţarea Wikipediei în limba moldovenească. Utilizatorii care sînt înregistraţi la cel puţin unul dintre proiectele Wikipedia pot să-şi exprime părerea aici (este situl meta.wiki, diferit de ro.wiki; puteţi fie să vă creaţi un cont acolo, fie să votaţi folosind [[:ro:Utilizator:Numele dvs. de utilizator de la ro.wiki|Numele dvs. de utilizator de la ro.wiki]] ca semnătură).

  • Wikipedia în limba moldovenească este o "făcătură" a unui puşti american (utilizator node_ue) care nu vorbeşte limba "moldovenească" şi se descurcă doar folosind dicţionarul. Pentru a crea impresia ca lumea doreste aceasta wikipedie, a apelat la toti utilizatorii rusi care au venit sa voteze de partea lui, desi nu cunosc subiectul si voteaza pentru supravietuirea alfabetului chirilic. Asa a ajuns ca votul sa fie impotriva stergerii - deci in alte cuvinte pentru pastrarea wikipediei in limba "moldoveneasca".
  • Articolele de acolo, în număr de aproximativ 1% din ale noastre, sînt în general transliterări ale unor articole româneşti în alfabetul chirilic.
  • Nu există contribuitori activi şi nici moldoveni care doresc să participe acolo.
  • Moldovenii care contribuie la Wikipedia o fac aici, la proiectul în limba română.
  • Node ue le-a transmis utilizatorilor de origine rusa sa traduca mesajul lui in limba rusa si sa-l transmita mai departe. Trimite si tu mesajul acesta la toti utilizatorii pe en.wiki sau ro.wiki.--Roamata mesaj 28 iunie 2006 08:50 (EEST)Răspunde

Invitaţie[modificare sursă]

Bine aţi venit la Wikipedia! Am remarcat contribuţia dumneavoastră şi ţin să vă mulţumesc. După cum aţi văzut, la acest proiect poate participa orice persoană bine intenţionată.

Vă recomand să vă alegeţi un nume de utilizator şi să vă înregistraţi. Deschiderea unui cont la Wikipedia nu costă nimic şi nu necesită nici un fel de informaţii personale; în plus veţi beneficia de o serie întreagă de avantaje: pagină personală, propria pagină de discuţii, o listă de articole urmărite, posibilitatea de trimitere de imagini, protejarea adresei IP, etc.

Sper să vă placă acest proiect şi să vă alăturaţi. Dacă aveţi nelămuriri puteţi vizita paginile Bun venit, Ajutor şi Portalul comunităţii sau mă puteţi întreba la pagina mea de discuţii. Vă aştept. - Anclation 22 octombrie 2006 19:07 (EEST)Răspunde

Revenire[modificare sursă]

Vă rugăm să nu mai faceţi reveniri la versiuni anterioare fără a le discuta mai întâi! Această manieră de editare este considerată nerespectuoasă şi neproductivă. Dacă veţi continua, vi se va ridica dreptul de a modifica paginile Wikipedia, conform regulii celor trei reveniri, potrivit căreia nimeni nu poate efectua mai mult de trei reveniri la un articol într-un interval de 24 de ore. Vă mulţumim! --Anclation 31 decembrie 2006 13:46 (EET)Răspunde