Discuție Utilizator:82.76.86.64

Conținutul paginii nu este suportat în alte limbi.
De la Wikipedia, enciclopedia liberă

User (mai puţin decât) ocazional pe ro:wiki, în al cărei succes nu pot încă spera (în ciuda multor contribuţii valoroase, este încă dominată de arbitrariu şi lipsă de neutralitate). Pot fi găsit la en:user:Dahn, dar aş prefera să fiu căutat numai de acei utilizatori români care sunt capabili să poarte discuţii raţionale, şi doar în cazul în care discuţiile respective au o relevanţă oarecare pentru wikipedia ca proiect (nu impresii subiective despre diverse teme generale de gândire).

Singurul motiv pentru care am editat pagina asta este acela că, deşi nici una din contribuţiile mele ca IP nu a fost pusă în discuţie, şi deşi nu am indicat că îmi doresc asemenea servicii (desigur, fără a indica vreodată că *nu mi le doresc*), cineva şi-a permis să creeze un link între pagina asta şi pagina mea de user pe en:wiki.

Nu e cineva ci Utilizator:Bonaparte :))
Aşa e. Nu e cineva. Dahn
De ce esti un las? minoritate ratata ce esti? ce ti-a facut poporul roman de il urasti asa de mult? Nu esti roman in suflet. Eu nu te pot intelege pentru ca eu nu sunt roman 100% dar ce imi demonstrezi tu este ca esti un ratat care isi repugna neamul. -- Bonaparte talk 24 septembrie 2006 16:15 (EEST)[răspunde]