Discuție Utilizator:79.112.22.220

Conținutul paginii nu este suportat în alte limbi.
Adăugare subiect
De la Wikipedia, enciclopedia liberă
Ultimul comentariu: acum 14 ani de Angry Router în subiectul Aveţi grijă cum vorbiţi

Te las pe tine isteţule, probabil că eşti expert în artă digitală, ai sărit însă peste perioada de alfabetizare.--Ţetcu Mircea Rareş 20 decembrie 2009 20:50 (EET) Pozele sunt întunecate pentru că era întuneric afară. Când eşti la sute de km de casă şi nu ai certitudinea că vei mai trece vreodată pe acolo, ai de ales: fie să-ţi iasă pozele de o calitate mai proastă, fie să nu le faci deloc.--Ţetcu Mircea Rareş 20 decembrie 2009 21:06 (EET)

Nu îmi neglijez obligaţiile profesionale pentru că momentan nu lucrez. Motivele se pot deduce din pagina de discuţii. Aşa am timp de wikipedia, altfel...Cu ce mă aleg însă se vede.--Ţetcu Mircea Rareş 20 decembrie 2009 21:26 (EET)

Editurile publică titluri vandabile, adică de multe ori kitschuri, pentru că urmăresc profitul comercial. În vremuri ca astea e cam greu să vinzi albume cu biserici de lemn. Şi costul ar fi ridicat pentru că necesită hârtie de calitate.--Ţetcu Mircea Rareş 20 decembrie 2009 21:36 (EET)

Fondatorul Wikipediei nu e chiar un fel de Bill Gates, mă îndoiesc că e chiar aşa de bogat. Wikipedia are un viitor nesigur pentru că într-o lume mercantilă voluntariatul are prea puţini adepţi şi poate că nu e de mirare.--Ţetcu Mircea Rareş 20 decembrie 2009 21:51 (EET)

Aveţi grijă cum vorbiţi[modificare sursă]

Domnule/doamnă anonim, nu sunteţi în dreptul de a critica munca altor utilizatori, fiecare contribuie cum poate. Dacă dispuneţi de tehnică mai performantă, poftiţi faceţi exact acele poze şi le înlocuim pe acelea care nu v-au plăcut. Numai bine. --Angry Router (discuţie) 20 decembrie 2009 21:14 (EET)Răspunde

Multumesc de sugestie, dar eu incerc sa-l ajut in corectarea unor neajunsuri pe care poate nu le-a remarcat pentru ca nimeni nu i-a spus pana acum de ele. Nu am jignit ci am incercat sa inteleg unele lucruri. Domnul nu s-a suparat pentru ca il banuiesc ca are simtul umorului si nu pare suparacios.

S-ar putea. Să trăim, să vedem ce-o mai fi.--Țetcu Mircea Rareș 20 decembrie 2009 22:06 (EET)