Discuție Utilizator:24.251.198.156

Conținutul paginii nu este suportat în alte limbi.
Adăugare subiect
De la Wikipedia, enciclopedia liberă

Utilizator:24.251.198.156, am revenit la versiunea mai veche în cazul articolului Republica Moldova. Schimbarea făcută de tine este o dovadă de rea-credinţă, şi la a doua abatere îţi va fi refuzat accesul la Wikipedia în română. Conform Wikipedia:Versiuni de limbă română, cel care scrie articolul are dreptul să aleagă versiunea folosită. Aceasta poate fi schimbată de un nou utilizator doar dacă el adaugă la acel articol informaţii, echivalente în cantitate cu cele existente (cu alte cuvinte, dacă dublează conţinutul). Aceste linii de ghidare trebuie respectate, fiind adoptate prin consens. Pot fi în schimb modificate, după atingerea unui nou consens pe pagina de discuţii a liniei de ghidare. Însă, trebuie să obţii sprijin şi din partea altor utilizatori, pe lângă faptul că tu trebuie să devii un utilizator credibil. --Danutz

Utilizator:24.251.198.156, ai dreptul să foloseşti oricare din ortografie într-un articol nou (în Wikipedia română doar dacă este vorba de vreun subiect local moldovean, dar mai putem discuta pe tema asta), dar este de proastă educaţie să schimbi ortografia unui articol, după ce un utilizator a scris într-o ortografie. Sigur, dacă scrii multă informaţie la respectivul articol şi contribui cu altă normă, atunci poţi să aduci tot articolul la norma ta. Dar asta dacă adaugi în articol informaţie nouă în cantitate mare (încă 50% din câtă informaţie conţinea articolul până să începi tu să scrii). Altfel, ce ai făcut tu în articolul Republica Moldova se încradează la rea-credinţă. --ro.Danutz | pt.Danutz 18 May 2005 16:11 (UTC)

Apropo, te invit să-ţi creezi un cont de utilizator la ro.wiki. După aceea îţi vom da mai multe informaţii. O listă completă a paginilor de comunitate în Wikipedia se află la Portalul Comunității. Aşteptăm întrebări la Cafenea, precum te invit şi să-ţi iei un Autointerviu şi să te înscri în lista Wikipediştilor de pretutindeni. Succes! --ro.Danutz | pt.Danutz 18 May 2005 16:54 (UTC)