Discuție Portal:Biologie

Conținutul paginii nu este suportat în alte limbi.
De la Wikipedia, enciclopedia liberă
  • Articolele următoare ar trebui trecute la chimie fiind mai mult de chimie decât de biologie: Glucoză, Vitamina C, Listă a aminoacizilor.
  • Următoarele articole ar fi foarte binevenite la biologie dacă nu ar exista un portal de medicină, dar deoarece există acest portal, ar trebuie mutate acolo. Articolele de mai jos sunt în procent de 100% până, să să zicem 60% de medicină.

100% ar fi articolele: Sifilis, Penis.

Alte articole cum ar fi: Cavitate bucală, Gură, Limbă (anatomie), Substanţa albă, Ureche, Ochi, Encefal, Glandă, Măduva spinării, Muşchi (ţesut), Palat (anatomie), Vălul palatului (eu aş zice Vălul palatin), Buză, Dinte, Alveolă, Nas, Glotă, Laringe, Faringe, Uvulă, Canal fonator, după cum sunt formulate sunt de medicină.

Pentru ca să fie de biologie pură titlul articolelor ar trebui să fie: în loc de ureche, Urechea în seria vertebratelor, sau Urechea la peşti, Urechea la amfibieni, Urechea la reptile etc. Sau în loc de encefal ar trebui ca titlul să fie Encefalul în seria vertebratelor, sau Encefalul la peşti, Encefalul la amfibieni etc.--Jean 16 septembrie 2006 21:41 (EEST)[răspunde]