Discuție Categorie:Prozatori optzecişti

Conținutul paginii nu este suportat în alte limbi.
Adăugare subiect
De la Wikipedia, enciclopedia liberă
Ultimul comentariu: acum 15 ani de Minisarm în subiectul Faceti ce trebuie

Vă rog să acceptați ca punct de pornire această minimă listă a prozatorilor optzeciști (inexistentă până acum pe Wikipedia) și eventual, cu bună credință, să o completați, nu să o ștergeți. Mulțumim. Acest comentariu nesemnat a fost adăugat de 78.97.81.219 (discuție • contribuții).

Categoriile nu sunt articole. Ele nu se completează cu altfel de conținut, decât includerea în altă categorie. Acesta este motivul pentru care este ștearsă. — Sebi talk 7 decembrie 2008 13:09 (EET)Răspunde

Faceti ce trebuie[modificare sursă]

In loc sa stergeti, daca tot sunteti familiarizat cu regulile de redactare, faceti un lucru pozitiv: introduceti dumneavoastra lista acolo unde e firesc. Numai stergerea unei informatii culturale importante, nu e de natura sa fie constructiva. Astept cu interes sa rezolvati cu profesionalism aceasta problema. Inteleg ca sunteti pasionat de munca pe Wikipedia, aveti acum un nou prilej de a face corect un lucru bun, nu de a va alatura nesfarsitei liste de colaboratori romani Wikipedia care scriu din teribilism sau chiar sa se afle in treaba. Daca nici Cartarescu, Nedelciu, Cochinescu, Teodorescu, Cusnarencu, Iliescu, nu sunt prozatori romani contemporani de autentica valoare, atunci cine? Acest comentariu nesemnat a fost adăugat de 78.97.81.219 (discuție • contribuții).

Rezolvat Rezolvat. Am creat Listă de prozatori optzeciști. Vă puteți acum ocupa de ea, îi puteți adăuga surse ș.a.m.d. — Sebi talk 7 decembrie 2008 13:40 (EET)Răspunde

Multumesc pentru spiritul fairplay in care ati rezolvat problema. E un prim pas in ideea punerii/repunerii in valoare a unor importanti prozatori romani contemporani, prin intermediul Wikipedia. Cenaclul de Luni condus de Prof. Nicolae Manolescu si Cenaclul de proza "Junimea" condus de Prof. Ovid S. Crohmalniceanu au fost poate cele mai efervescente institutii de creatie literara a anilor '80, interzise in cele din urma de Securitatea acelor timpuri. Acest comentariu nesemnat a fost adăugat de 78.97.81.219 (discuție • contribuții).