Discuție Categorie:Alfred Hitchcock

Conținutul paginii nu este suportat în alte limbi.
De la Wikipedia, enciclopedia liberă

Pentru utilizatorul Nicolae Coman,

Rămân în continuare uimit, deși sunt activ pe această WikiPedie de opt ani și aproape nouă luni, de nivelul incredibil de superficial cu care imensa majoritate a wikipediștilor români tratează extrem de importantul rol al categoriilor (și al formatelor) în accesul la informație din multiple direcții. Bunînțeles că en.wiki (și nu numai) este/sunt modele viabile de urmat.

Motivul esențial pentru care așa-zisa Cafenea a utilizatorilor a ajuns mai demult la concluzia de a lichida categorii insuficient populate (Cine este autoritatea de a stabili ce înseamnă slab populate ? ! ? ! ?) este incapacitatea imensei majorități a acelorași wikipediști români de a crea categorii nuanțate, corect diversificate. Uitați-vă la orice fel de articole, prin alegeerea funcției Articol aleatoriu, și veți vedea cu ușurință că foarte multe din articolele de pe ro.wiki sunt absolut jenante din multiple motive, printre care NE-categorizarea și/sau categorizarea aiurea tronează.

Ca să nu menționez faptul strigător la cer că foarte puțini wikipediști români, numărabili pe degetele unei singuri mâini (GEO și subsemnatul fiind printre cei - maximum - cinci), care știu realmente să realizeze categorii.

Suntem coada vacii în categorizarea articolelor, și nu numai. Până și națiuni ca islandezii (maximum 322.000 de oameni), estonienii (maximum 1.315.000), slovenii (maximum 2.100.000) și lista poate continua în neștire, au sisteme de categorizare, respectiv arbori de categorizare mai complecși și mai sofisticați decât românii (vorbitori de limbă maternă 23.623.890, conform articolului Români). Nu este suficient că suntem coada vacii, ba chiar mai mult, mulți dintre participanții la actul WikiPediei în română vor să curețe tot ceea - Vezi, Doamne! - ar fi în exces.

Simplul argument că cele două categorii Categorie:Italo Calvino și Categorie:Romane de Italo Calvino pot fi reduse la una singură sau la niciuna face orice discuție logică, constructivă (și care ar trebui să privească doar în viitor) absolut imposibilă.

Faceți ce vreți, căci oricum este evident că sunteți hotărât ca să le ștergeți. Wars (discuție) 4 februarie 2014 08:24 (EET)[răspunde]