Discuție:Windows 8

Conținutul paginii nu este suportat în alte limbi.
De la Wikipedia, enciclopedia liberă

De ce se permite o exprimare atât de neglijentă??[modificare sursă]

Subiectul articolului este f. actual, și de aceea presupun și că e foarte citit. Din păcate însă e scris foarte neglijent, plin de greșeli de tot soiul, poate de la un pgm. de tradus de proastă calitate etc., într-un cuvânt: inacceptabil. Corectarea lui însă ar cere un timp la fel de lung ca și scrierea lui, și cine repară cu plăcere greșelile altora și face curat în urma lor???

De aceea: de ce se permite la roWP o exprimare atât de neglijentă? Ea încalcă în mod evident Wikipedia:Manual de stil. Simpla etichetare cu {{ajutor}} nu are practic niciun efect. Dupâ părerea mea roWP ar trebui să introducă o preverificare înainte de publicare, așa cum fac deja multe alte Wikipedii de prestigiu, de mulți ani. De aceea e clar că asta este posibil - măcar din punct de vedere tehnic, al programelor etc.

Articole sau schimbări scrise mizerabil să nu fie acceptate de loc. Așa cum e Wikipedia acuma ne facem de râs în mod permanent, zi de zi. Iar cititorii sunt obligați să traducă în gând din „l. wikipedică” (o limbă necunoscută!) în română, să dau un exemplu chiar din acest articol: Dvs. înțelegeți ce vrea să zică titlul de tabelă "Cerințele minime de hardware pentru anunțartea de ferestre Developer"? Mie mi-a trebuit ceva timp. SALVE! --NeaNita (discuție) 26 martie 2012 11:38 (EEST)[răspunde]