Discuție:Viișoara, Glodeni

Conținutul paginii nu este suportat în alte limbi.
De la Wikipedia, enciclopedia liberă
Articolul Viișoara, Glodeni este un subiect de care se ocupă Proiectul Republica Moldova, o încercare de a îmbunătăți calitatea și acoperirea articolelor Wikipedia legate de Republica Moldova Dacă doriți să participați la acest proiect, vă rugăm să vă înscrieți aici.
CiotAcest articol a fost evaluat ca făcând parte din grupa Ciot pe scala de calitate.
NeclasificatAcest articol încă nu a fost evaluat pe scala de importanță.

Viisoara este o localitate foarte frumoasa care se afla in zona frontierei pe malul raului Prut . Istoricii zic ca lacul de aici era cel mai mare din Republica Moldova , acum fiind pe locul 2 dupa lacul Ghidighici.In apropierea localitatii se afla o alta localitate care face parte din Viisoare numita Moara Domneasca acolo fiind si o rezervatie naturala de padure cu acelasi nume unde au fost adusi 3 zimbri, un cadou din partea Poloniei. Acest comentariu nesemnat a fost adăugat de Mihaigurau (discuție • contribuții).

Satul Viisoara mai este considerata cea mai bogata in speciile sale de vita de vie, au cele mai mari suprafete de vii plantate in Republica Moldova, cei mai buni gospodari de productia a vinului. 
Satul Viisoara mai este bogata in locurile pitoresti cum ar fi izvoarele pitoresti care sint foarte frumos amenajate, intrarea din sat este foarte frumoasa care reda cit de frumos este stul Viisoara. In satul Viisoara sint foarte multe persoane destepte cu o perspectiva foarte buna,  cu o disciplina de remarcat. (Pricop Victor)