Discuție:Vertiujeni, Florești

Conținutul paginii nu este suportat în alte limbi.
Adăugare subiect
De la Wikipedia, enciclopedia liberă
Articolul Vertiujeni, Florești este un subiect de care se ocupă Proiectul Republica Moldova, o încercare de a îmbunătăți calitatea și acoperirea articolelor Wikipedia legate de Republica Moldova Dacă doriți să participați la acest proiect, vă rugăm să vă înscrieți aici.
CiotAcest articol a fost evaluat ca făcând parte din grupa Ciot pe scala de calitate.
NeclasificatAcest articol încă nu a fost evaluat pe scala de importanță.

Acest sat cu o istorie invaluitoare ce se intinde pe malurile batrinului riu nistru de mai mult de 200 de ani din 1870,cu o populatie foarte multa ce erste mereu preucupata de tot de ne inconjoara,atit in bastina satului cit si in a tarii,toti tind spre un viitor mai bun insa din pacate nu au la cine sa se adresa decit sine insusi,viitor se afla in minele lui si nici decum al statului cu putin ce iar putea ajuta;acuma in sat se preucupa de problemele ce ii preucupa pe sateni primarul satului Cerchez Ana Gheorghe,problemele gunoistilor,drumurilor,culturii etc.a disciplinii in legatura cu discoteca ce noua tinerilopr nu cam ne convine,nu cred ca asta este problema de baza ce ar da pagube mari satului...sportul pentru satul nostru este cel mai bun prieten,de aceia cind plecam la intreceri ne pregatim foarte bine cu profesorul nostru si e gata,totul este al nostru nu ne vom lasa nicu odata,locurile de fata sint mereu ale noaste (fotbal,baschet,dame,etc.);ne place sportul, dar si sa invatam asa ca nu ne veti invinge nici odata,... speranta moare ultima. "MAXIM"

As dori ca in satul meu natal sa se instaoreze o democratie absoluta,sa faca pe satele vecine sa fie invidioase,as dori ca sportul sa se ridice la capacitatea maxima,caci talente sunt,dar nu are cine sa-i promoveze mai departe,finantele sunt foarte slabe din partea statului.

VICTOR Sunt Lesan Dumitru. As dori sa adaug la cele spuse mai sus ca satul Vertiujeni este cunoscut in raion prin sport,prin talentele sale.Deaceea as dori ca administratia raionala sa ofere mai multe finante,caci satul dat sunt foarte multe sanse de ase dezvolta in plan economic,cultural.O problema grava este starea drumurilor in Vertiujeni.In prezent in sat se face reteaua de gaz.Se instaleaza antena de talefonie mobila.Eu apelez catre administratia raionala sa ee in seama satul Vertiujeni. LESAN DUMITRU