Discuție:Vegeta

Conținutul paginii nu este suportat în alte limbi.
De la Wikipedia, enciclopedia liberă

Vegeta, este un personaj cu un potențial unic în seriile Dragon Ball, Acesta devine din ce în ce mai puternic pe zi ce trece, încercând să-l depășească pe Goku, acesta făcând personajul cât mai apreciat.

Articolul necesită imagini cu personajul.[modificare sursă]

Am observat că articolul despre Vegeta nu conține nicio imagine. Înțeleg că conținutul și informațiile dintr-un articol sunt esențiale, dar imaginile potențează calitatea acestuia și îl fac mult mai atractiv pentru cititori.

O fotografie cu personajul principal dintr-un articol poate oferi o idee mai clară asupra aspectului acestuia, ceea ce poate ajuta cititorii să își imagineze mai bine personajul și să îl înțeleagă mai bine. În plus, o ilustrație poate fi utilizată pentru a ajuta la ilustrarea anumitor aspecte ale subiectului și poate oferi o dimensiune vizuală suplimentară conținutului.

În consecință, ar fi binevenită adăugarea de imagini la acest articol, dacă există surse disponibile. Aceasta ar îmbunătăți calitatea articolului și ar face experiența cititorului mult mai plăcută. Luigi Cotocea (discuție) 27 februarie 2023 15:14 (EET)[răspunde]