Discuție:Vasile Lovinescu

Conținutul paginii nu este suportat în alte limbi.
De la Wikipedia, enciclopedia liberă

Scrie te rog cu diacritice. Ma bucur ca cineva scrie asemenea articole de calitate. Ar fi de indicat sa organizezi articolul in biografie, opere etc Salutari si spor la munca --Arado 31 august 2005 11:14 (UTC) Computerul meu nu are semnele diacritice instalate. E un lap top vechi imprumutat de la un prieten care are doar semne japoneze si limba engleza pe el. Eu nu sunt acum in Romania ci la Osaka. Cind ajung acasa ma anagajez sa pun semne diacrtice. --Mayuma, 31 august, 20.16(local time)


Cand editezi (modifici) un articol sau discutie, imediat sub campul de editare sunt multe mici casute, fiecare cu diacritice si alte facilitati necesare. cred ca asta functioneza si la un laptop japonez, care dupa cate stiu trebuie sa introduci cu litere latine ca sa iti apara apoi ideograma. Dar aici trebuie doar sa mergi cu mouse-ul la acele casute si sa apesi.--Arado 31 august 2005 11:32 (UTC)

O să încerc. Apar doar niste pătrăţele făra nume.

Legătură moartă[modificare sursă]

În timpul mai multor rulări automate ale robotului următoarea legătură externă a fost găsită indisponibilă. Verificați dacă legătura este într-adevăr indisponibilă și reparați sau înlăturați legătura, după caz!

--MihaitzaBot 25 ianuarie 2007 00:57 (EET)[răspunde]

Lectură suplimentară[modificare sursă]

Editura Arhetip, a aparut recent volumul "Cultura si simbol" de Florin Mihaescu, ce cuprinde articole si eseuri aparute in anii '90 in reviste sau chiar in unele carti. A patra parte este consacrata lui Vasile Lovinescu. România liberă, 6 ianuarie 2006