Discuție:Urzica (revistă)

Conținutul paginii nu este suportat în alte limbi.
Adăugare subiect
De la Wikipedia, enciclopedia liberă

Nu stiu cine a scris acest articol, dar tonul nu-i departe de cel al proletcultismului din anii 50', doar ca pe invers. Mai lasati "infieratul" tovarasi, anii comunismului au fost mizerabili dar coruptia si incultura de acum sunt dezgustatoare.

Revista Urzica intre 1981-1989 a fost tot cu aparitie lunara, le cumparam (cand le gaseam) si am cativa din anii aceia. LUNARA!

Niculae Stoian - nu-i cunosc activitatea, dar a te baza pe un articol scris la un ziar regional obscur de catre un ziarist obscur si a pune stampila pe om, e tipic stalinist. Ia uitati ce se mai gaseste pe net:

Niculae Stoian (n. 1935 - d. 14 ianuarie 1990) a fost un poet român asociat cu proletcultismul. A fost redactor-șef la revista Viața Studențească între 1966-1974, revistă unde a promovat nenumărați poeți "incomozi" - Nicolae Dan Fruntelată, Ion Cristoiu, Ana Blandiana, Romulus Rusan, Gheorghe Istrate, Mihai Tatulici, etc.. A mai fost redactor la "Luceafărul".

Pai asta era dizident sub acoperire, promovand pe acei subversivi!

Ma dezgusta comunismul, dar vitejii care cred ca puteai face mare "arta" in anii aceia fara sa poposesti la parnaie pentru proxenetism si pornografie...ca asta e arta si literatura noastra acum.