Discuție:Stațiunea Biologică Marină Agigea

Conținutul paginii nu este suportat în alte limbi.
De la Wikipedia, enciclopedia liberă
Articolul Stațiunea Biologică Marină Agigea este un subiect de care se ocupă Proiectul Localitățile din România, un spațiu de organizare pentru dezvoltarea articolelor despre localitățile din România Dacă doriți să participați la acest proiect, vă rugăm să vă înscrieți aici.
NeclasificatAcest articol încă nu a fost evaluat pe scala de calitate.
MedieAcest articol a fost evaluat ca făcând parte din grupa medie pe scala de importanță.

Observa’ie[modificare sursă]

Sunt mai multe neclarități în acest ciot.

1.Titlul Stațiunea Zoologică Marină Agigea – indică o localitate conform cu și cu [1]

2. În caseta din dreapta cititm următoarele "Stațiunea Zoologică Marină Agigea — Stațiune de cercetare" . Deci este vorba de o stațiune de cercetări, care nu mai este o localitate, ci o instituție. Identică este situația cu "Sanatoriul Agigea", instituție medicală, care este în vecinătatea localității "Sanatoriul Agigea", deci este altceva. Practic în aceste ambe cazuri, localitățile respective au luat denumirea după instituțiile care se găsesc în apropiere.

3. Din textul ciotului „Stațiunea Zoologică Marină Agigea, centru de cercetare științifică este situată în partea de est a județului Constanța, pe malul Mării Negre”. rezultă că este o intituție care se găsește pe teritoriul comunei Agigea și nu aparține e această comună.

Concluzii. Trebuiesc făcute două articole și anume unul pentru instituția de cercetare „Stațiunea Zoologică Marină Agigea” și unul pentru localitatea cu acelaș nume.--Jean (discuție) 30 decembrie 2011 10:13 (EET)[răspunde]