Discuție:Rostopasca (grup artistic)

Conținutul paginii nu este suportat în alte limbi.
Adăugare subiect
De la Wikipedia, enciclopedia liberă
Ultimul comentariu: acum 13 ani de 92.80.237.31 în subiectul Notabilitate

Notabilitate[modificare sursă]

Salut, vreau sa va rog sa nu mai etichetati articolul ca lipsit de notabilitate, Grupul Rostopasca a fost un grup de artiști romani deschizatori de drum nou in arta romaneasca din perioada anilor 1997-2001, iar majoritatea celor care au format grupul acum sunt pictori mari, prezenti in expozitii nationale si internationale dintre care amintesc pe Nicolae Comanescu, Dumitru Gorzo, Monica Vatamanu și Florin Tudor Articolul este in constructie dar asta nu inseamna ca nu e notabil Multimesc! Acest comentariu nesemnat a fost adăugat de Metin (discuţie • contribuţii).

Din tot ce ați relatat mai sus nu reiese nicio secundă că subiectul ar fi notabil. Notabilitatea se dovedește exclusiv prin surse de încredere. Altă soluție nu este.Sebimesaj 12 iunie 2010 21:54 (EEST)Răspunde

Dragă sebi, trebuie sa inţelegi ca fara o cunoastere a problemei nu o poti eticheta.. te rog sa nu mai etichetezi articolul acesta si nici pe cele scrise de mine.. de ce nu consulti bibliografia de curiozitate. salut Acest comentariu nesemnat a fost adăugat de Metin (discuţie • contribuţii).

Andrei Stroe este in aceeasi eroare pacat ca sunteti tineri si lipsiti de cultura in domeniul artelor vizuale romanesti... se vede dupa cum etichetati si propuneti pentru stergere pagini ca nu mergeti la expozitii, ca nu cititi cronici de arta etc. doar din fata calculatorului nu se poate.. pacat de voi. Acest comentariu nesemnat a fost adăugat de Metin (discuţie • contribuţii).

Vedeţi Wikipedia:Pagini de şters/Grupul Rostopasca şi jurnalul. --92.80.237.31 (discuţie) 13 iunie 2010 16:26 (EEST)Răspunde