Discuție:Râmnicu Vâlcea

Conținutul paginii nu este suportat în alte limbi.
De la Wikipedia, enciclopedia liberă
Articolul Râmnicu Vâlcea este un subiect de care se ocupă Proiectul Orașele României, proiectul care se ocupă cu întreținerea și dezvoltarea articolelor despre orașele din România Dacă doriți să participați la acest proiect, vă rugăm să vă înscrieți aici.
CAcest articol a fost evaluat ca făcând parte din grupa C pe scala de calitate.
MareAcest articol a fost evaluat ca făcând parte din grupa mare pe scala de importanță.

Remarcă adăugată de Bunu vio:

Cele spuse mai jos sunt aiureli.Orașul are o istorie bogată și nu "resistematizare" este caracteristica lui. A fost complet resistematizat în anii 1980, dar rezultatul a fost de succes, orașul avand la ora actuală unul dintre cele mai cochete centre civice din Romania.

Difference[modificare sursă]

What's the difference between Râmnicu Vâlcea and Rîmnicu Vîlcea? When I was travelling by Romania to Bulgaria, I saw only that second form on direction signs - and it was a long road (Oradea-Pitești-București-Giurgiu).Michał P. 26 ianuarie 2006 23:59 (EET)[răspunde]

After 1993 the Romanian Academy decreted a law for î and â (read the same thing) which was abolished by communists. The law was in order from 1903 before the Soviet rule. --Mihai | D 26 ianuarie 2006 23:59 (EET)[răspunde]

mallul din valcea[modificare sursă]

la capitolul sport divertisment trebuie neaparat trecute mallurile deoarece atunci cand spui divertisment in anul 2009 spui mall. cand un turist vine in ramanicu valcea mallul este primul obiectiv vizitat. cand am vb. cu prieten din brasov si i-am spus ca sunt din judetul valcea mi-a zis: a stiu valcea.....am fost odata pe acolo...e orasu ala cu mall in forma de bila. io sunt din dragasani si cand vin in valcea singurul obiectiv de care aud vorbindu-se e mallul. si sa nu uitam de turismul de shopping pe care-l fac nu numai oamenii din dragasani la valcea ci si craioveni sau slatineni. Acest comentariu nesemnat a fost adăugat de Mrmorlo (discuție • contribuții).

Parcuri finanțate din fonduri europene[modificare sursă]

Ar trebuii adaugate si aceste parcuri 2023 62.231.94.31 (discuție) 30 mai 2023 16:42 (EEST)[răspunde]