Discuție:Psihoterapie

Conținutul paginii nu este suportat în alte limbi.
De la Wikipedia, enciclopedia liberă
Articolul Psihoterapie este un subiect de care se ocupă Proiectul Medicină, o inițiativă ambițioasă de a dezvolta articole despre medicină, adăugând informații cât mai cuprinzătoare, detaliate și citate cu surse de încredere Dacă doriți să participați la acest proiect, vă rugăm să vă înscrieți aici.
CAcest articol a fost evaluat ca făcând parte din grupa C pe scala de calitate.
TopAcest articol a fost evaluat ca făcând parte din grupa top pe scala de importanță.

Aceasta prezentare a psihoterapiei este una depasita de timp, cu o multime de prejudecati impotriva dezvoltarilor recente. In plus unele informatii sunt eronate (cum ar fi cele clasificative). Am icercat sa corectez aceste lucruri, pastrand insa cadrul existent. Este o perpsectiva atat de distorsionata incat nu corespudne nici macar cu textul in engleza. Acest comentariu nesemnat a fost adăugat de 146.203.128.25 (discuție • contribuții) la 10 iulie 2009.

Psihoterapie creștina?[modificare sursă]

Există oare psihoterapie cu elemente religious creștine? Am observat ca majoritatea spitalelor au in fisa postului psihoterauti cu calificare de pastori pentru a ajuta persoanele de cu deficiente de personalitate, de exemplu mai predispuse la sinucidere. --37.251.222.164 (discuție) 6 martie 2019 00:41 (EET)[răspunde]

Am vazut ca sunt mentionati si teologi in articol.--37.251.222.164 (discuție) 6 martie 2019 00:50 (EET)[răspunde]