Sari la conținut

Discuție:Olteanu V. Cosmin

Conținutul paginii nu este suportat în alte limbi.
Adăugare subiect
De la Wikipedia, enciclopedia liberă
Ultimul comentariu: acum 4 ani de Emryslafey


Cu tot respectul față de dumneavoastră, de munca dumneavoastră și cu datoria față de societate prin contribuția culturală formulez prezenta contestație a măsurii având la bază conținutul paginii, ce reprezintă un ciot și Criteriile de Notabilitate particulară a scrierilor biografice.

Consider că prin contribuția adusă de subiectul articolului acesta merită să apară pe Wikipedia, deoarece acesta a dus o lungă luptă și activitate in reprezentarea comunității politeiste, a culturii și informațiilor istorice legate de precreștinism, lucru ce reiese și din activitatea sa publică și politică, fapt pentru care consider că se incadrează sub următoarele prevederi:

"O persoană poate fi considerată notabilă dacă a făcut subiectul unor materiale publicate în surse secundare de încredere, independente de persoana respectivă. Dacă nu există nici o sursă care poate stabili singură notabilitatea persoanei, atunci se pot combina mai multe surse; totuși, tratarea superficială a subiectului în surse secundare nu poate asigura notabilitatea. Sursele primare pot fi folosite pentru a sprijini conținutul articolelor, dar nu și pentru a demonstra notabilitatea subiectului.

Indiferent de domeniul de activitate al unei persoane, aceasta poate fi considerată notabilă dacă, de exemplu:

A adus o contribuție considerabilă, care va rămîne înscrisă în istoria domeniului respectiv.''

Sursa citată: https://ro.wikipedia.org/wiki/Wikipedia:Articole_biografice#Criterii_generale

Aștept un răspuns din partea dvs și vă stau la dispoziție cu orice informație. Mulțumesc pentru răbdarea și interesul dvs.

--Emryslafey (discuție) 18 aprilie 2020 11:35 (EEST)Răspunde