Sari la conținut

Discuție:Olteanu Cosmin

Conținutul paginii nu este suportat în alte limbi.
Adăugare subiect
De la Wikipedia, enciclopedia liberă
Ultimul comentariu: acum 5 ani de Alexandru M. în subiectul Solicitare reevaluare pagina

Buna ziua! Avand in vedere decizia dvs de stergere rapida a paginii de Wikipedia ce vorbeste despre Olteanu Cosmin doresc sa fie revizuita decizia pe care a-ti luat-o, deoarece consider ca am tratat superficial subiectul si pot fi aduse corectari paginii, adica surse si temeiuri de unde va reiesii notabilitatea subiectului. Olteanu Cosmin este un personaj notabil prin singularitatea in societatea romaneasca a asumarii unei agende publice de reprezentare a comunitatii pagane din Romania (20000 de cetateni romani).

Va rog sa imi permiteti sa aduc completari si modificari subiectului si va rog sa ma ajutati in formularea sau ce considerati notabil de specificat pentru a nu evita aceste informatii in continutul redactat.

15 iulie 2019 16:19 (EEST)Emryslafey (discuție) 15 iulie 2019 16:19 (EEST)Emrys LafeyRăspunde

@Emryslafey: Știu cine e Cosmin Olteanu. Un tânăr puțin mai mic ca vârstă decât mine, cu aspirații mari și postări banale pe contul de Facebook. Am dat un search rapid pe Google pentru niște surse care să îi susțină notabilitatea. N-o să găsiți nimic. Din partea mea, aveți toată libertatea să editați articolul. Dar vă pierdeți timpul. Vă rog să nu înțelegeți că nu vreau să vă ajut, dar nici nu vreau să îmi pierd timpul cu un articolul care, cel mai probabil, va fi șters. Alexandru M.(discuție) 15 iulie 2019 17:06 (EEST)Răspunde

Solicitare reevaluare pagina[modificare sursă]

Va rog ati putea sa faceti o reevaluare a paginii si sa imi spuneti ce completari ar trebui sa mai aduc? Multumesc anticipat.Acest comentariu nesemnat a fost adăugat de Emryslafey (discuție • contribuții).

La Wikipedia, notabilitatea unei persoane nu e stabilită de notorietate, ci de surse. Să luăm sursele pe rând:
  1. Articol autopublicat. Încalcă WP:SÎ.
  2. Vice este la limită, însă nu se poate construi un articol doar pe o sursă.
  3. Cosmin susține că e jurnalist la blastingnews. Deci, sursa nu stă în picioare.
  4. Vezi 1.
  5. Vezi 3.
  6. E blog.
  7. Pentru accesarea sursei e nevoie de un cont. Informația nu este, așadar, verificabilă.
  8. Lucrare autopublicată pe Scribd. Alexandru M.(discuție) 15 iulie 2019 17:15 (EEST)Răspunde
De asemenea, unele informații din articol sunt fabricate. De exemplu, Cosmin Olteanu nu este membru al Comisiei pentru drepturile omului, culte și problemele minorităților naționale. Nu știu cum poate fi consilierul unui parlamentar având biroul în București, de vreme ce Cosmin studiază la UTCN, filiala din Baia Mare. Alexandru M.(discuție) 15 iulie 2019 17:19 (EEST)Răspunde