Discuție:Mamifer

De la Wikipedia, enciclopedia liberă
Jump to navigation Jump to search
Animal diversity October 2007 for thumbnail.jpg Articolul Mamifer este un subiect de care se ocupă Proiectul Animale, un spațiu de organizare pentru dezvoltarea articolelor despre zoologie Dacă doriți să participați la acest proiect, vă rugăm să vă înscrieți aici.
C Acest articol a fost evaluat ca făcând parte din grupa C pe scala de calitate.
Neclasificat Acest articol încă nu a fost evaluat pe scala de importanță.

Referitor la clasificarea mamiferelor[modificare sursă]

1. Când se scrie o clasificare trebuie trecută şi sursa de une este luată, adică titlul lucrării sau saitul şi anul când a fost publicată cartea sau editat saitul.

2. După cum apare clasificarea in articol se înţelege că aceasta este cea mai bună iar celelalte de mai mică importanţă. Dacă nu apare sursa şi anul să ştiţi că nu poate avea nici o valoare respectiva clasificare. --Jean 13 mai 2007 00:18 (EEST)

Raspuns[modificare sursă]

Buna seara. Referitor la clasificare, am luat-o de la ro.wiki, adica de la alte pagini. --Basarab 13 mai 2007 00:26 (EEST)

Clasificări[modificare sursă]

Dacă aţi luat-o de pe o pagină a wikipediei nu aveţi cum să treceţi sursa. Eu am avut o discuţie pe această temă [1] (Tabel). Era bine dacă cine a postat acea clasificare scria şi de unde este. Succes în continuare la editări.--Jean 13 mai 2007 00:42 (EEST)