Discuție:Mahatma Gandhi

Conținutul paginii nu este suportat în alte limbi.
De la Wikipedia, enciclopedia liberă

Legătură moartă[modificare sursă]

În timpul mai multor rulări automate ale robotului următoarea legătură externă a fost găsită indisponibilă. Verificați dacă legătura este într-adevăr indisponibilă și reparați sau înlăturați legătura, după caz!

--MihaitzaBot 24 ianuarie 2007 23:42 (EET)[răspunde]

Avertisment imagine[modificare sursă]

Următoarele imagini au fost șterse de la Commons sau au fost marcate spre ștergere. Vă rugăm se eliminați din articol legăturile la această imagine. Dacă doriți, puteți lua parte la discuția din Wikipedia commons. Mesaj generat automat de CommonsTicker.

-- CommonsTicker 9 decembrie 2007 00:19 (EET)[răspunde]

1 iulie 2009 - La varsta de 36 de ani, Gandhi, om casatorit pe atunci, a decis sa devina un celibatar total, pentru a atinge iluminarea, prin intermediul religiei hinduse. Dar, pe masura ce imbatranea, el devenea tot mai fascinat de sex, pana acolo incat, dupa non-violenta, acesta era cel de-al doilea subiect preferat, in discutiile sale. Pentru a-si „perfectiona” celibatul, Gandhi obisnuia sa doarma gol, alaturi de tinere goale. [1]

RNL System Number= 000333846 și 000333845[modificare sursă]

Mahatma Gandhi
Salut! referitor la Wikidata: d:Special:ItemByTitle/rowiki/Mahatma Gandhi căutare d:Mahatma Gandhi (folosind căutarea prin {{PAGENAMEE}})

‫·‏לערי ריינהארט‏·‏T‏·‏m‏:‏Th‏·‏T‏·‏email me‏·‏‬ 26 octombrie 2013 09:13 (EEST)[răspunde]