Discuție:Limba brusselară

De la Wikipedia, enciclopedia liberă
Sari la navigare Sari la căutare
Tower of Babel cropped square.jpgArticolul Limba brusselară este un subiect de care se ocupă Proiectul Lingvistică, un spațiu de organizare pentru dezvoltarea articolelor despre lingvistică teoretică și aplicată, fonetică, etimologie, gramatică și limbile vorbite în lume Dacă doriți să participați la acest proiect, vă rugăm să vă înscrieți aici.
CiotAcest articol a fost evaluat ca făcând parte din grupa Ciot pe scala de calitate.
NeclasificatAcest articol încă nu a fost evaluat pe scala de importanță.

Propunere ştergere[modificare sursă]

E ceva in neregula cu acest articol. Nici wikipedia in neerlandeza si nici cea in germana, franceza sau engleza nu atesta asa o limba. Nici un site de pe internet, dar chiar nici unul, nu atesta existenta unei astfel de limbi sau macar dialect. Eu cred ca articolul trebuie sters. W.Skavronsky Acest comentariu nesemnat a fost adăugat de W.Skavronsky (discuţie • contribuţii).

N-are nici un sens să mă bag într-un domeniu din care cunosc prea puţine, dar se pare că există un articol destul de cuprinzător pe wikipedia franceză, deci nu e cazul să ne grăbim să tragem concluzii.--Laur | Discuţie 22 noiembrie 2006 20:45 (EET)
Se pare că e mai degrabă un dialect nu o limbă propriu-zisă, cel puţin aşa am înţeles parcurgând în mare viteză articolul de la fr.wiki. --Vlad|-> 22 noiembrie 2006 20:47 (EET)