Discuție:Krepuskul

Conținutul paginii nu este suportat în alte limbi.
Adăugare subiect
De la Wikipedia, enciclopedia liberă
Ultimul comentariu: acum 16 ani de Ovp

Notorietatea este, într-adevăr, o problemă? Nu știu în ce măsură alte trupe "de renume" național au fost propuse pentru acest site cu o descriere.Propun să se încerce și să se facă o categorizare, nu neapărat o selecție rapidă, bazată pe ștergere.Aceasta va putea genera și surse de comparație, în funcție de care să se contureze o imagine mai clară a reputației fiecăreia.

Krepuskul este o formație cunoscută deja de multă lume interesată de muzica rock, la nivel național (a se vedea unde și cu cine au susținut concerte, deocamdată) și are un potențial ce poate fi valorificat cu succes și internațional.

Dacă faima ei este prea slab percepută, e un rezultat al insuficientei dezvoltări a genului de muzică promovat, și implicit, a comunității care îl susține..în România, deocamdată.

Consider că ștergerea acestei pagini ar fi încă o dovadă a dezinteresului generat de subiectivitatea în apreciere a multora. Atâta timp cât acest site se vrea a fi un "compendiu scris cu scopul de a aduna informații din toate domeniile cunoașterii" , ștergerea acestei pagini pe baza motivului notorietății ar fi un exemplu la fel de demotivant și pentru alte trupe, și o piedică în proliferarea industrei muzicale românești.Acest act ar putea fi interpretat și ca lipsă de deschidere spre diversitatea genurilor muzicale.

Ne place sau nu, în paginile acestei enciclopedii, precum în oricare alta, găsim lucruri mai mult sau mai puțin interesante, aceasta depinde de ce căutăm, când căutăm și pentru ce... Cu siguranță, numele trupei Krepuskul va fi căutat de multe persoane,în scop informativ și nu văd de ce ar fi o problemă menținerea acestuia pe site, atâta timp cât contribuie la construirea cunoașterii, chiar dacă într-un domeniu specific. --Ovp 24 iunie 2007 21:06 (EEST)Răspunde