Discuție:Gheorghe Mărdărescu (general)

Conținutul paginii nu este suportat în alte limbi.
De la Wikipedia, enciclopedia liberă
(Redirecționat de la Discuție:Gheorghe Mărdărescu)
Articolul Gheorghe Mărdărescu (general) este un subiect de care se ocupă Proiectul România în Primul Război Mondial, un spațiu de organizare pentru dezvoltarea articolelor despre participarea României la Primul Război Mondial Dacă doriți să participați la acest proiect, vă rugăm să vă înscrieți aici.
NeclasificatAcest articol încă nu a fost evaluat pe scala de calitate.
1Acest articol a fost evaluat ca făcând parte din grupa 1 pe scala de importanță.

As vrea sa intreb daca nu exista alt link bibliografic despre acest general si fost ministru al Romaniei decat jurnalul personal al unui diplomat american care in mod evident detesta pe toti romanii (citez "It is simply impossible to conceive such national depravity as those miserable “Latins” of Southeast Europe are displaying", pag. 2) si in mod special pe G. Mardarescu ("his grade of intelligence, which appears to be about that of a comatose caribou." pag. 36) ?

Cangur verde 21 aprilie 2007 23:02 (EEST)[răspunde]


Rog pe unul dintre Administratori sa schimbe titlul articolului, deoarece pe acest nume exista si un fotbalist, cred ca se potriveste Gheorghe D. Mardarescu. Ps. am adaugat la biblografie 2-3 surse, mai era o sursa dar vad ca au sters-o.

--Ovidiu 29 iunie 2007 23:02 (EEST)[răspunde]


Mulţumesc lui Ovidiu pentru sursele suplimentare. Una din ele este însă incorectă: Radu Mărdărescu este altă persoană decât Gheorghe Mărdărescu. Cum văd că pagina nu este foarte activă îmi voi permite să şterg aşadar acest link. Sper Ovidiu să nu te superi, apreciez efortul tău depus aici.

Privitor la fotbalist, ar trebui o pagină de "dezambiguizare", dar nu ştiu cum se face.

--Cangur verde 29 iulie 2007 13:05 (EEST)[răspunde]

Din câte observ eu, secţiunea "Acţiunea armatei române" a articolulului a fost copiată integral de aici. BlueMonday 6 decembrie 2007 06:17 (EET)[răspunde]